enduromaster Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 do dobra, zmiana planów, mam powiedzmy ok 15 tys Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 do dobra, zmiana planów, mam powiedzmy ok 15 tys Zaczynasz się łamać... :biggrin:, dołóż jeszcze pięć i kup dragstara 1.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Zaczynasz się łamać... :biggrin:, dołóż jeszcze pięć i kup dragstara 1.1. nie nie, więcej już nie da rady, gdybym miał te 20tys to bym sobie sprowadził w częściach do złożenia( takie klocki lego :cool: ) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W/w Virago, VF 750 Magna, Marauder, Shadow 1100...do 15 tys. coś znajdziesz sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 do dobra, zmiana planów, mam powiedzmy ok 15 tysNo teraz to już zdecydowanie zapraszam do siebie:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M275404 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 W/w Virago, VF 750 Magna, Marauder, Shadow 1100...do 15 tys. coś znajdziesz sensownego.zapomniałeś o intruderze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 Taaaaa, tylko intruz, jest cool :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 intruz na 100% będzie zamały, może podam wymiary, pas mam na wysokości jakieś 113-114cm, rozpiętość ramion troszkę ponad 2m Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 intruz na 100% będzie zamały, może podam wymiary, pas mam na wysokości jakieś 113-114cm, rozpiętość ramion troszkę ponad 2mszukasz intruza z "wysuniętymi podnóżkami" - to podstawa :biggrin: a jesli znajdziesz też z szerszą kierownicą to już będzie cool ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 No właśnie, na gmol zakładasz podnóżki i jazda z girami do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ale panowie! Intruz to "chudy" motocykl! Virago i Magna jednak wyglądają poważniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ale panowie! Intruz to "chudy" motocykl! Virago i Magna jednak wyglądają poważniej.to juz zależy od gusta :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 to juz zależy od gusta :biggrin:Bez obrazy, ale jak bedziemy wszystko sprowadzali do gustów, to wyjdą niezłe jaja. Jednak jakieś kanony estetyki istnieją, a duży facet na intruzie 600-800 będzie wyglądał ŚMIESZNIE; same wysuniete podnóżki, to też nie wszystko, jeżeli chodzi o komfort jazdy. A jak sobie walnie szeroką kierę...no spoko. Proporcje jego ciała do intruza, mają się tak, jak moje do "czoperka" Knight. To już sobie wyobrażam komfort jazdy. Owszem - intruz 1.4, to już byłaby inna bajka, ale nie jestem zorientowany w cenach, nie wiem, czy można kupić go za 15k. A widziałem wysokich ludzi na Magnie - żadnych dysproporcji (podnóżki i tak idą do przodu), a i odpał jest na poziomie. Intruz ma piękną linie!!!!!!!!!!!!!! Ale motocykl trzeba oglądać z jeźdźcem. Wysocy kumple nawet z podnóżkami i kierą szeroką narzekali na małe moto. Cóż, coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Co do Maraudera - jak dla mnie totalna porażka, wali się w zakręty, bezsensowne do serwisowania. Robiłem jednego, miałem okazję się też przejechać i nie mam fajnych skojarzeń z tym motocyklem. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Bez obrazy, ale jak bedziemy wszystko sprowadzali do gustów, to wyjdą niezłe jaja. Jednak jakieś kanony estetyki istnieją, a duży facet na intruzie 600-800 będzie wyglądał ŚMIESZNIE; same wysuniete podnóżki, to też nie wszystko, jeżeli chodzi o komfort jazdy. A jak sobie walnie szeroką kierę...no spoko. Proporcje jego ciała do intruza, mają się tak, jak moje do "czoperka" Knight. To już sobie wyobrażam komfort jazdy. Owszem - intruz 1.4, to już byłaby inna bajka, ale nie jestem zorientowany w cenach, nie wiem, czy można kupić go za 15k. A widziałem wysokich ludzi na Magnie - żadnych dysproporcji (podnóżki i tak idą do przodu), a i odpał jest na poziomie. Intruz ma piękną linie!!!!!!!!!!!!!! Ale motocykl trzeba oglądać z jeźdźcem. Wysocy kumple nawet z podnóżkami i kierą szeroką narzekali na małe moto. Cóż, coś za coś.ja i tak sobie nie wyobrażam jeździć na czym co mi się po prostu nie podba. (ale bardzo szanuje każde moto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi