enduromaster Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) pananowie, niebijce za pewnie kolejny temat z tej serii... otóż zachaczyłem kaskiem o gałąź przy sporej prędkości(ok 100) i coś mnie olśniło, chce kupić coś choperkowatego . będę miał ok 10tys po sprzedaży kata, co byście zaproponowali ? jest tylko jeden mankament , mam dość długaśnie kończyny, no moim podpieram się jak większość ludzi na nakedach. moc mi niestraszna, jestem rozważny, te 90-110 na trasie wystarczy, no i jak ze spalaniem w przypadku 600-800 ? Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Poczekaj aż wstrząs przejdzie, bo to olśnienie może być chwilowe. A za 10 tys. z Twoim wzrostem...nie wiem, poczytaj, pooglądaj, poprzymierzaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) za 10k najwyżej kupisz jakiegoś staruszka (mowa oczywiście o japończyku). nie wiem jak u ciebie z gustem, ale mnie się geriatryki nie podobają. może poprostu nie wiem, co to stara szkoła :biggrin: . jeśli mnie pamięć nie myli to widziałem hondę shadow 750 za 15k na allegro... jeśli cię korci to dozbierasz sobie trochę grajcarów i zamienisz lasy i błota na asfalt i chromy. obwiam się, że jeśli teraz jeździsz kateemem, a kupisz choppera/crisera to Twoja psycha długo nie wytrzyma i będzie cię ciągle nosić :biggrin: oczywiście do NICZEGO nie zniechęcam :biggrin: Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez centymetr_sześcienny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=122680998 < warto takiego sprzęta ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 otóż zachaczyłem kaskiem o gałąź przy sporej prędkości(ok 100) i coś mnie olśniło, chce kupić coś choperkowatego . Jestem przekonany, że choppera/cruisera to sobie powinieneś kupić... ale jako drugi motocykl :D Jeżeli doprowadzisz do zamiany to albo (tak mi się przynajmniej wydaje) zajeździsz silnik krążownika na śmierć, albo bardzo szybko się znudzisz i zechcesz go sprzedać...Takie jest moje zdanie. Co do tej hondy z allegro, to się zastanów czy wolisz zapłacić za jazdę takim motocyklem czy za dodatki, bo wydaje mi się, że w cenie tego egzemplarza dużą rolę odgrywają dodatki... Szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Jestem przekonany, że choppera/cruisera to sobie powinieneś kupić... ale jako drugi motocykl :D Jeżeli doprowadzisz do zamiany to albo (tak mi się przynajmniej wydaje) zajeździsz silnik krążownika na śmierć, albo bardzo szybko się znudzisz i zechcesz go sprzedać...Takie jest moje zdanie. Co do tej hondy z allegro, to się zastanów czy wolisz zapłacić za jazdę takim motocyklem czy za dodatki, bo wydaje mi się, że w cenie tego egzemplarza dużą rolę odgrywają dodatki...Szacuneczek no napewno nie zapłacę tej ceny, tego tysiaka to spokojnie zbiję, może więcej, ile według Ciebie można zapłacić za taki motocykl ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANDIT Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 luknij na moje virago ja chce kupic teraz intruza 1400 ale jesli szukasz czegos miedzy 600 a 800 to polecam mojego sprzęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 O Shadow 600 zapominj. to malutki motorek ze słabym silnikiem. Po kilku przyejażdźkach bedzies zmiał go dosyć. Za 10 tys to niekupisz niestety nic konkretnego (czyt. duzego choppera młodszego niż 20 lat). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 O Shadow 600 zapominj. to malutki motorek ze słabym silnikiem. Po kilku przyejażdźkach bedzies zmiał go dosyć. Za 10 tys to niekupisz niestety nic konkretnego (czyt. duzego choppera młodszego niż 20 lat).Popieram Masz doświadczenie i nie minie Ci ochota na szybszą jazdę(w twoim wieku?)a małego motoru szkoda bo go zakatujesz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 1 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Popieram Masz doświadczenie i nie minie Ci ochota na szybszą jazdę(w twoim wieku?)a małego motoru szkoda bo go zakatujesz :biggrin: a co powiecie o maruderze 800 ? podobno jest całkiem spory, zresztą.... za tydzień jest motobazar w łodzi to się poprzymierzam ;) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 enduromaster czy ciebie po... ;p Chopperka to na stare lata teraz w mlodosci to trzeba sie wyszalec :biggrin: Ludzie mieli gorsze wypadki w enduro/motocrossie i nie mysla o zmianie sprzeta. Mam propozycje jedz jeszcze raz tą samą droga i traf 2 raz w tą gałąz. A tak na powaznie, za 10k to bedzie moim zdaniem ciezko cos wyrwac, moze jakiegos dobrego ruska ;p i przy dobrych wiatrach zostanie ci jeszcze na opicie go ;p Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 a co powiesz na moją armaturę?http://zielka.fotosik.pl/Suzuki VS 750 Intruder z 1991 roku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 a co powiesz na moją armaturę?http://zielka.fotosik.pl/Suzuki VS 750 Intruder z 1991 roku :biggrin:jest piekny - sprzedajesz? jade za tydzień kupić podobnego z tym że VS 800. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Jak już tak wszyscy się reklamują, to i ja : kupuj ode mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 a co powiecie o maruderze 800 ? podobno jest całkiem spory, zresztą.... za tydzień jest motobazar w łodzi to się poprzymierzam :biggrin:Marauder jest spory - 1645mm między osiami - ale 10k zapomnij, żeby że jakiegoś zdezolowanego. Jeżeli już, to wyduś kasę na Virago od Dymshy (nic z tego nie mam, spoko), albo poszukaj Shadowa VT 500/750 - stary model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi