Sylwek Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zna moze ktos stronke na ktorej mozna zobaczyc wykres mocy nowej R6??Lub zna jej max obroty??Nie chodzi mi o obroty przy ktorych osiaga max moc... Jesli nie uzyskam odpowiedzi tu to zrobie nowy topic w PIWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Max obroty na obrotomierzu to są chyba 17500obr/min a hamownia o ile pamiętam wskazuje 16200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) pamiętam że był z tym jakiś wałek, yamaha reklamowała obroty wyższe niż było to w rzeczywistości. Odkryli to jacyś dziennikarze i rozgłosili aż konczyło sie na przeprosinach Yamahy a kręci się faktycznie do ok 16 tyś Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Z tego co ja czytałem to przy 16.500 tyś jest odcięcie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Ale moc max. jest znacznie niżej i kręcenie do tych 16,5tys jest już bezefektywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi