WilQ_21 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 ten motor pokazuje to co mi się widzi w tego typu sprzętach, czyli "totalna egzotyka" :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
compucar Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Baaaaardzo gustowny i świetnie wykonany. Ale nie do jazdy, bynajmniej nie dla mnie. Niemniej dobrze sie komponuje na tle Enzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Pompka jak to nie sa motory z zacieciem sportowym http://www.walz-hardcore-cycles.com/bilder...svegas/bike.htm http://www.walz-hardcore-cycles.com/bilder...artini/bike.htm nawet w Dream Machine byl artykul i takie stwierdzenie od facholi padlo ze on robi racerowe chopery i dragi i nie zabardzo wypadalo by smigac na nim z frendzlami i w butach kowboiskich jak to zreguly smigaja choperowcy on ma zupelnie inny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 dla mnie to sedno sprawy ... o czym tu więcej gadać ? jest Z A J E B I S T Y !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Andi -> Jak dla mnie to te maszyny nie są ani troszkę sportowe. Owszem może na 1/4 mili ale nic poza tym. Na ostatnim zlocie widziałem Sportstera 883 z 1989 roku. Czarny z czerwono białym pasem przez środek baku i błotników. Malutka szybka nad lampą, wydech Supertrapp 2w1, aluminiowe(oryginalne HD) felgi, zaciski 4 tłoczkowe, zapłon Crane i kilka innych modyfikacji. Jak bym zrobił fotkę to byś zrozumiał o czym mówię.Sprzęt wyglądał naprawde ostro a w/g zapewnień własciciela równiez niekiepsko pomykał jak na taka nikczemną pojemność :) Sportowe zacięcie (aż za bardzo ) ma ten motocykl http://img55.imageshack.us/my.php?image=dyna012cm0ji3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Andi -> Jak dla mnie to te maszyny nie są ani troszkę sportowe. Owszem może na 1/4 mili ale nic poza tym. Na ostatnim zlocie widziałem Sportstera 883 z 1989 roku. Czarny z czerwono białym pasem przez środek baku i błotników. Malutka szybka nad lampą, wydech Supertrapp 2w1, aluminiowe(oryginalne HD) felgi, zaciski 4 tłoczkowe, zapłon Crane i kilka innych modyfikacji. Jak bym zrobił fotkę to byś zrozumiał o czym mówię.Sprzęt wyglądał naprawde ostro a w/g zapewnień własciciela równiez niekiepsko pomykał jak na taka nikczemną pojemność :) Sportowe zacięcie (aż za bardzo ) ma ten motocykl http://img55.imageshack.us/my.php?image=dyna012cm0ji3.jpgSportowe może ale z choperem niewiele ma wspólnego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 tu macie linka to wiekrzej ilosci zdjec kimiego sprzeta http://www.walz-hardcore-cycles.com/deutsch/start_news.htm# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 jak zobaczyłem jak się jeździ na tych choperach (z nogami pod szyją) to zrozumiałem dlaczego mają takie małe baki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 szczegół: "HARDCORE GERMANY"dżizas...custom który naprawdę mi się podoba. ktoś wie dlaczego te przednie lampy ostatnio robią taką furorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woracz Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Tak bo dają doskonałe swiatło w nocy w stosunku do pojedyńczej okragłej!!! Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez woracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Motocykl fajny, ale wolałbym go sobie postawić w pokoju "na półce", niż na nim jeździć...Chyba, że do kościoła w niedziele - się polansować... ;) a, że do kościoła nie chadzam :D, więc jednak półka. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Lekka przesada jak na moto do jazdy a nie do lansu... Ale pewne rozwiązania i pomysły są arcy-ciekawe. Od roku choruję na moto w kolorze czarny mat, z niewielką tylko domieszką części chromowanych... Nawet zacząłem ogładać dostępne Sportstery i Night Trainy HD do przerobienia... Ale z powodów finansowych, chyba skupię się na dopieszczeniu planowanego M800 :biggrin: BTW, strona walz hardcore rewela !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi