krasnal Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 O ktrej Panowie przywieziecie swoje 4 literki pod ten parking? innymi slowami na ktora sie tam szykowac ??bronx łato - przecież na 15 stronie napisałem że powinniśmy być koło 14 :buttrock: Powiedzmy że do 14.30 dowleczemy się na ten zjazd. Co z grupą Wrocław-Leszno??? Spotykamy się na A4 koło 12 czy każdy leci jak chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 krasnal, jedziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Leśna Polana :bigrazz: tu na dole strony jest co nie co o tym ośrodku. Tuba widzisz ostatnie zdjęcie na dole po prawej :notworthy: mi się wydaje że te dwie dróżki co prowadzą do tego domku to są betonowe, więc jednak jest miejsce do palenia gumy :biggrin: :biggrin: :notworthy: :notworthy: :notworthy: już się nie wymigasz :notworthy: :notworthy: Pozdro !! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 krasnal, jedziemy razem :buttrock: tylko weź pod uwagę że się troszkę z nami pomęczysz, nasza przelotowa to 110 kaemha :bigrazz: Spotkanie na A4 na pierwszym parkingu na autostradzie, jakieś ze 2km za wjazdem :biggrin: Jakby co to pisz - 661-960-555, bo w czasie rozmowa mi nie wychodzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) :bigrazz: tylko weź pod uwagę że się troszkę z nami pomęczysz, nasza przelotowa to 110 kaemha :biggrin: Spotkanie na A4 na pierwszym parkingu na autostradzie, jakieś ze 2km za wjazdem :biggrin: Oni sie juz beda ze mna meczyc do Wrocka. Ja mam malenstwo, ale chcialam jechac na Rybnik. Mam tylko nadzieje, ze bede miala z kim jechac z Wrocka....tylko, ze ja niestety 100 zadko przekraczam. Wiec kto sie z kim bedzie meczyl ?? :buttrock: Spoko, jakos sie tam spotkamy....nas Witas poporwadzi. Pozdrawiam Edytowane 12 Października 2006 przez Beti Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Dokladnie grupa leszczynska planuje byc we wro na BP kolo 11-11.30 pozniej pojedziemy na parking na A4 coby sie z Broda i Krasnalem spotkac :buttrock: i dalej jak kto chce jak kto moze na parking za zjazdem o nieznanym dotad numerze :bigrazz: w Gliwicach (albo przed gliwicami?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Leśna Polana :biggrin: tu na dole strony jest co nie co o tym ośrodku. Tuba widzisz ostatnie zdjęcie na dole po prawej mi się wydaje że te dwie dróżki co prowadzą do tego domku to są betonowe, więc jednak jest miejsce do palenia gumy :notworthy: już się nie wymigasz Pozdro !! kupa, zadnego betonu nie ma :notworthy: :notworthy: sprawdzalem to juz na mohikanach jak bylem :notworthy: browar no problem, walniemy Twojego sprzeta na ziemie, spalimy gume na baku :bigrazz: :biggrin: :buttrock: do zo za kilkadziesiat godzin :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Beti nie martw się, wracamy razem, nie zostawimy cię samej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 browar no problem, walniemy Twojego sprzeta na ziemie, spalimy gume na baku ooo co to ! to NIE :bigrazz: po ostatnim Rybniku miałem piach nawet pod siedzeniem jak Astarte zakopywała swoją CBRke. Ja moge z domu wziąć większą kostkę brukową co by było na czym palić :biggrin: :biggrin: :notworthy: hehehe ,,,, a tak naprawde to chciałbym już oblookać twój nowy nabytek :notworthy: :notworthy: :notworthy: i trzeba go oblać :notworthy: co by był bezawaryjny :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 Mam nadzieje ze jak na Witas poprowadzi to na tym parkingu sie na czas zjawimy :biggrin: Na terenie ośrodka znajduje się również sala na 140 osób z nowym wyposażeniem (nowe stoły, wygodne drewniane krzesła) i profesjonalnym zapleczem kuchennym (kuchnia spełnia standardy Unii Europejskiej) oraz sala bankietowa na max. 30 osób. Te obiekty na osrodku tez bedziemy pacyfikowac. A w sumie po co nam byly te domki w sumie mozna bylo duza sale tylko wziac :bigrazz: Ośrodek organizuje: wesela, chrzciny, roczki, urodziny, komunie, zabawy, festyny, pikniki rodzinne, biesiady, koncerty, konferencje, kursy, imprezy integracyjne, spotkania biznesowe dla pracowników i ich rodzin, wycieczki weekendowe, kolonie. A nic o zlotach motocyklowych nie pisza. Chociaz ten nasz moze podpasc pod wiele z tych kategorii -> np.chrzciny, pikniki rodzinne, imprezy integracyjne, spotkania biznesowe dla pracowników i ich rodzin. :buttrock: :biggrin: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ooo co to ! to NIE :biggrin: po ostatnim Rybniku miałem piach nawet pod siedzeniem jak Astarte zakopywała swoją CBRke. Ja moge z domu wziąć większą kostkę brukową co by było na czym palić :biggrin: :notworthy: :notworthy: hehehe ,,,, a tak naprawde to chciałbym już oblookać twój nowy nabytek i trzeba go oblać :notworthy: co by był bezawaryjny chyba rzeczywiscie slabo oblany byl bo po ostatnich zabawach na kole linka sprzegla sie wydluzyla :bigrazz: :notworthy: :buttrock: i widze rychly jej koniec, mam nadzieje ze nie na sobote poludnie :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 NO to w takim razie oblejemy !! co by się nie psuł :buttrock: :bigrazz: :biggrin: przywioze malutkie co nie co na tą okazyję !! i wypijemy :biggrin: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 poganiałem dzisiaj troche po autobanie i jest tak: Jadąc od Wrocka macie zjazd na Pyskowice i Kędzierzyn Koźle, czerwoną (dwucyfrowa) drogą, ale nie pamietam nru, chyba 40.Miejcie to w dupie.Jedziecie dalej, po prawej mijacie światowy ewenement - jeden z dwóch obiektów na ziemi widocznych z kosmosu *, a kawałek dalej zamknięty zjazd na Gliwice, droga nr 88 (betonówa), którą jechało się kiedyś pod radiostację- miejcie to w dupie, ale ostrożnie, bo za parę km następny zjazd - Gliwice, Kędzierzyn-Koźle, żólta droga 408 i to jest właśnie TEN!!!! Na zjeździe jest parking (jak pisał bronx co prawda w strone Wrocławia, ale betonowe barierki kończa się i można przez ciągłą linię wjechać. Ja bym jednak proponował jechać zjazdem do końca, a po dojechaniu do drogi 408 pojechać nią 1 km w prawo, w stronę Kędzierzyna. Jest tam znak koniec miejscowości Gliwice, a zaczynają się Sośnicowice. Po lewej zobaczycie tam zielony hotel Sylwia (hak mu w smak), a przy hotelu jest stacja benzynowa, na której bronx odradza tankować motocykle, ale jest sklepik i można zatankować krasnala :buttrock: Ja tam będę latał w te i wewte piekną nowa TDMą 900, na żółtych, francuskich blachach, a wdzieje na siebie jeszcze kamizelke forumową, coby mnie obcy poznali. * Jednym z nich jest chiński mur, a drugim dupny plac należący do GM, pełen niesprzedanych Opli Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Witam! Nastąpiło małe przetasowanie. Myślę, że teraz wszyscy bedą zadowoleni. Gremlas x1baal_xl600 x2 DOMKI Domek IbahamaHornetlok x2 zapłaconoZimer zapłaconoJaca zapłaconoJJ zapłaconoDawid428 zapłaconoTuba x2 Franekciasnybaniak zapłaconot2 zapłaconokarola600 zapłacono Domek IIPietra x2 zapłaconoStaszekSAdu x3 zapłacono x4cebe450 zapłaconoGerard x2 Domek IIIWitas x2 zapłaconoAsmodanBeti zapłaconoIrekSzapłaconoPaleSatan zapłaconoDwoch znajomych Witasa spoza forum zapłaconoilek15 x3 Domek IVDraco Fisher zapłaconoViolet zapłaconoDżola zapłaconoZbyhu zapłaconoŁysy zapłaconoMarianKa zapłaconoKrasnal + Irkaa zapłaconoMiklas x2 zapłacono x1Bronx Domek VMario1810 zapłaconoAstarte zapłaconoBartic zapłaconoJerryKaśka zapłaconoPGR x5 (PGR, Ganczar, Moorzyn, Piękny, Domin) zapłaconoGreg zapłaconososna kuba gsxr wawa x2 Amazonka zapłaconoCotletBejZaszfagier Domek VIbroda x2 zapłaconoAdamWo x2 zapłaconoBrowar x2 zapłaconoArio zapłaconobadekzapłaconored zapłaconoPipcyk zapłacono Pozdrawiam, Draco. Edytowane 13 Października 2006 przez Draco Fisher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2006 ok, a więc wrocław spotyka się o 11 na bp wyjazdowym przy mcdaunie, czyli wyjazd o 12 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi