pierwoszow Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Bartic śpi ze mną :) Tym razem dobiorę mu się do spodni :)Krasnal co ty na to.odnieś obrączki do złotnika :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 cebe450, Amazonka-u kogo w domku śpicie? Chyba ekipa wrocławska nie ma nic przeciwko temu żebym się do nich dołączyła :) :) Zresztą i tak prawie każdy śpi tam gdzie polegnie :( Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 4 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2006 Cholera, ale sie balagan zrobil niezly..... Domkow nie ma...... Jesli juz, to chcielibysmy byc wszyscy razem w jednym domku czyli ADUx4 + Cebe Jak ma wyjsc taka lipa, ze nie bedzie miejsc, to mowcie, bo szkoda przelewac kasy, a w tym czasie mozna cos innego zorganizowac czy poszukac miejsc gdzies w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Krasnal co ty na to.odnieś obrączki do złotnika :buttrock:No co ty, jakie obrączki. O żadnych nic nie wiem, a jeśli już to wydłubie się coś z łożyska :) @DracoJak możesz to przenieś mnie+ircie na to wolne łóżko do twojego domku. Tam gdzie będzie broda to na bank nie zmróżyłbym oka :) @AduNie łam się, dawaj na Rybol Matko Polko :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 (edytowane) @DracoJak możesz to przenieś mnie+ircie na to wolne łóżko do twojego domku. Tam gdzie będzie broda to na bank nie zmróżyłbym oka :) Draco sami przejdziemy na inne łóżko, dam rade przejść... chyba :) ..ale z brodą to ja spać nie chce :( Edytowane 5 Października 2006 przez irkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ok dla ludkow lecacych od strony wrocka :) Acha zanim zapomne krasnal i broda na was czeka cos ognistego weselnego czy jakaos tak :) Sluchajcie jako ze betonowka jest w trakcie budowu a dobic sie na radiostacje to trza by bylo prze gliwice krazyc , mozemy spotkac sie na zjezdzie a autrostray Gliwice-Kedzierzyn_Koźle , jest tam piekny parking gdzie pomiesci sie duzooo ludzi :) A i dojazd z tamtad na lesna polane jest duzo ciekawszy jak walic w centrum gliwic i tluc sie potem Rybnicka , oczywiscie po drodze jest market zaopatrzeniowy :( Wiec czekam na odpowiedz czy takie CÓŚ wam pasuje ? (jak sie tamtedy przejade podam nr zjazdu , wtedy sie juz nie da zabladzic :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Czy wiecie czy jakieś wolne miejscówki sa pewnie bym się dołaczył ja i jeszcze ze 2 osoby ? Czy jechac w ślepo i tam sobie coś na miejscu skąbinować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Pewnie coś na miejscu załatwisz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 też właśnie tak myśle jak cos to bede musiał ostrać dac w palnik i gdzieś pod drzewem się przekimam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 @AduNie łam się, dawaj na Rybol Matko Polko :) Zapewne i tak przyjedziemy, tylko najpierw musimy znaleźć jakieś lokum w pobliżu Polanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Ok dla ludkow lecacych od strony wrocka :buttrock: ... A i dojazd z tamtad na lesna polane jest duzo ciekawszy jak walic w centrum gliwic i tluc sie potem Rybnicka , oczywiscie po drodze jest market zaopatrzeniowy :) Wiec czekam na odpowiedz czy takie CÓŚ wam pasuje ? Spotkajcie się gdzie chcecie, tylko był plan żeby wszyscy razem walić spod Szpili na Real tam pacyfikacja hipermarketu :) :) , a później zwartą grupą na Leśną Polane Podajcie przybliżoną godzinę o której moglibyście być pod Harleyem w Rybniku ????? Pozdrawiam !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 Sluchajcie jako ze betonowka jest w trakcie budowu a dobic sie na radiostacje to trza by bylo prze gliwice krazyc , mozemy spotkac sie na zjezdzie a autrostray Gliwice-Kedzierzyn_Koźle , jest tam piekny parking gdzie pomiesci sie duzooo ludzi :) A i dojazd z tamtad na lesna polane jest duzo ciekawszy jak walic w centrum gliwic i tluc sie potem Rybnicka , oczywiscie po drodze jest market zaopatrzeniowy :) Wiec czekam na odpowiedz czy takie CÓŚ wam pasuje ? (jak sie tamtedy przejade podam nr zjazdu , wtedy sie juz nie da zabladzic :( ) jestem ZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 eee tam, myśle, że ktoś cię do domku wciągnie, wiem jak to jest , ostatnio na zolcie w Krotoszynie jak szedłem spać ok. 4:30 to troszkę rycerzy leżało tu i tam, ale jak wstawałem ok. 6:00 i udawałem się do świątyni zadumy (ToyToy :) , na polu bitwy nie było już nikogo, tylko gdzie niegdzie wystawały gołe stopy z otwartch namiotów (zawsze parzysta liczba) :) Pozdr i do zobaczyska :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 qrde nie wiem po co wszystko zmieniac :| była radiostacja -> szpila -> real -> i miejsce spotkania nie rozumiem Bronx dlaczego piszesz "znów sie tłuc Rybnicką" droga jak kazda inna poza tym wcale duzo jezdzenia po Gliwicach nie bedzie pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2006 tylko gdzie niegdzie wystawały gołe stopy z otwartch namiotów (zawsze parzysta liczba)Znaczy się żadnego kuternogi nie było na zlocie :) mozemy spotkac sie na zjezdzie a autrostray Gliwice-Kedzierzyn_Koźle , jest tam piekny parking gdzie pomiesci sie duzooo ludzibronx - okej, dobry pomysł. Podaj tylko numer zjazdu.Tylko co do dalszej części trasy to wydaje mi się że tradycyjnie już pod "szpilę" spotkać się z grupą Rybnicką a potem wspólny najazd Reala i hajdaaa na ośrodek :( Co do godziny to już wcześniej pisałem że w Gliwicach powinniśmy być koło 14, więc pod "szpilą" pewnie 14.30 do góra 15 :buttrock: @DracoIle tego drewna na ognisko będzie??? Jeśli adu z ekipą wpada już w piątek to pewnie troszkę spalą tych podkładów, więc..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi