zbyhu Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Czolem! No jak mnie szlag nie trafi do tego czasu, to bede w doma 3 wrzesnia :). Co prawda z miejsca zaczynam praktyki i latanie mota po wypadku, ale jakos damy rade. Rybnik Party 0,5l Edition musi byc!A tymczasem DO PIEKLAAAAA!!! :D Pozdrowki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja jestem w Polsce od 30 września roku pańskiego 2006 i dla mnie każdy termin po tej dacie jest odpowiedni :biggrin: 14/15 październik byłby super :D Do zobaczenia w piekle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Astarte a bedziesz znowu sypac piachem po XJRce?? Bo zeszlym razem bylo super:D Niema jak porzadna dziura:D Do piekla:D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 dla mnie także tylko od października!jerry, tylko nie bierz tego co na łagów, bo znowu urwę film i obudzę się na motocyklu :) pozdro i do piekłaa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja pewnie tez przybede, tylko Zbyhu co to znaczy 0,5 edition, chyba 1 liter na glowe minimum edition mialobyc :biggrin: Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Kurna ludziska wreeszcie temat ruszyl :biggrin: Ja jak zawsze chetny na te harce i hulańce :biggrin:Dla mnie październik git, kazda data. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Astarte a bedziesz znowu sypac piachem po XJRce?? Bo zeszlym razem bylo super:D Niema jak porzadna dziura:D Do piekla:D PozdrA nie po FZX-ie :biggrin: ...Ale tym razem będę krzyczeć głośniej coby każdy zdążył usunąć swoją maszynę :bigrazz: PIEKŁO!!!! :biggrin: :biggrin: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 A nie po FZX-ie :biggrin: ...Ale tym razem będę krzyczeć głośniej coby każdy zdążył usunąć swoją maszynę :bigrazz: PIEKŁO!!!! :biggrin: :biggrin: pzdr @starte A to widze jak czesc ryboli- - robisz w GB, - na nowy moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 dla mnie także tylko od października!jerry, tylko nie bierz tego co na łagów, bo znowu urwę film i obudzę się na motocyklu :P pozdro i do piekłaa!! spoko spoko myślę, iż parę osób jest zainteresowanych :lalag: i ush nie może się doczekać upodlenia :bigrazz: i coś na czarną godzinę trzeba zabrać. pozdrowionka Ja jestem w Polsce od 30 września roku pańskiego 2006 i dla mnie każdy termin po tej dacie jest odpowiedni :) 14/15 październik byłby super :biggrin: Do zobaczenia w piekle :biggrin:Astarte pało Ty też będziesz ?? :P :biggrin: No ja myśle że chłopaki nie dadzą dupy i Rybol sie odbedzie .Rzeczą normalna jest iż przybęde popatrzeć na wasze zakazane ,pijackie mordy :crossy: Pozdrawiamo przepraszam tylko nie pijackie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 A nie po FZX-ie :biggrin: ...Ale tym razem będę krzyczeć głośniej coby każdy zdążył usunąć swoją maszynę :bigrazz: PIEKŁO!!!! :biggrin: :biggrin: pzdr @starte Wydawalo mi sie ze to byla xjra ale moze byl to FZX, ale mniejsza o to, dawno to bylo :crossy: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Szacuneczek.I ja się postaram przybyć,coby po raz n-ty wasze zakazane gęby zobaczyć.Jak termin będzie ustalany to bym prośbe składał ,na 7-8 pażdziernika.14 mi nicht passiren.No,to do piekłaaaaaaaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) A to widze jak czesc ryboli- - robisz w GB, - na nowy moto ?Na stare moto, czyt. CBR-kę, która w końcu stanie się naprwadę moja :icon_mrgreen: Jak długi za nią pooddaję :icon_evil: Astarte pało Ty też będziesz ?? Niestety TAK!!! ;) Chociaż istenieje niezerowe prawdopodobieństwo, że stanie się inaczej... jakaś Al Kaida czy inna Al Dżazira w samolocie :D :P pzdr @starte Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Astarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 E no, organizator się znajdzie :biggrin:)I może jeszcze jakieś atrakcje... zobaczymy, mam pomysła :buttrock:) ale nie wiem czy wypali :biggrin:pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 I może jeszcze jakieś atrakcje... zobaczymy Wywalanie rycha i bobra przy ognisku?? :biggrin: Powoli staje się to nową swiecką tradycją, a nie atrakcją :buttrock: Niestety TAK!!! icon_twisted.gif Chociaż istenieje niezerowe prawdopodobieństwo, że stanie się inaczej... jakaś Al Kaida czy inna Al Dżazira w samolocie icon_rolleyes.gif wink.gif Ty sobie nie dasz z nimi rady .... ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ty sobie nie dasz z nimi rady .... ?? :biggrin:Że co... że ja... że niby sobie rady nie dam :biggrin: :biggrin: Nie dam się sterroryzować plastikowymi widelczykami :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi