pierwoszow Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 UNEK no jak tam stomy z frenkwencją.Z tego co widzę to chyba wymiotło z wrocka motorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Jak nie będzie lało to możecie na mnie liczyć, do zobaczyska. Unek - rób listę, może z Rawicza uda mi się namówić kolesi, ale nie mogę za nich decydować , zobaczymy, oby nie lało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 postaram się zabrać jeszcze kilka osób, więc nie będzie tak ź ;) le Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 6 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Witam,PAnowie żeby uproscic- określcie mniej wiecej liczbę ilu kolegów zabieracie ze soba :biggrin: Bo to pomoże w wyborze miejsca pozniejszej malej wycieczki i miejsca na ognisko lub grilla( o ile pogoda dopisze). Co do listy to odpowiedz w tym temacie traktuje jako zgloszenie uczestnictwa bo inaczej trudno mi to zrobic. Chyba ze macie inny pomysl :bigrazz: Pozdro dla wszystkich :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 6 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 jak pogoda dopisze i nic się nie wydarzy to ja będę. Ale jeszcze przed tem dla pewności dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Oj zaczyna się ruch-dobrze.dobrze :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 (edytowane) Witajcie,no i juz po wszystkim :D SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH , KTÓRZY POŚWIĘCILI SWÓJ CZAS I PRZYJECHALI :P .Bo zobaczyć łzy wzruszenia w oczach Panny Młodej i i szczękę na wysokości mostka u Pana Młodego- bezcenneza resztę mogliśmy zapłacić kartą MasterCard.Ja się bawiłem świetnie mam nadzieję że wy też.PozdrawiamPrzemek :buttrock: :flesje: :( Edytowane 17 Września 2006 przez Unek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 :crossy: Witajcie,no i juz po wszystkim :crossy: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH , KTÓRZY POŚWIĘCILI SWÓJ CZAS I PRZYJECHALI :crossy: .Bo zobaczyć łzy wzruszenia w oczach Panny Młodej i i szczękę na wysokości mostka u Pana Młodego- bezcenneza resztę mogliśmy zapłacić kartą MasterCard.Ja się bawiłem świetnie mam nadzieję że wy też.PozdrawiamPrzemek :biggrin: ;) :PCześć UNEK widziałem że ktoś robił na tej imprezie zdjątka..Jak by ci się udało je pozyskać to puść będzie co wnukom pokazać.A inni niech załują bo przejazd przez wrocek był za....sty.POzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKu Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Witajcie,no i juz po wszystkim :crossy: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH , KTÓRZY POŚWIĘCILI SWÓJ CZAS I PRZYJECHALI :crossy: .Bo zobaczyć łzy wzruszenia w oczach Panny Młodej i i szczękę na wysokości mostka u Pana Młodego- bezcenneza resztę mogliśmy zapłacić kartą MasterCard.Ja się bawiłem świetnie mam nadzieję że wy też.PozdrawiamPrzemek :P :crossy: :crossy: Było SUPER !!! Wstrzymaliśmy ruch w połowie Wrocławia ;) Ciśnie się na usta pytanie: kto następny ... zmienia stan cywilny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 A może wynajmiemy się świadcząc takie usługi. Była by kasa na szaleństwa.Ha.Ha :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristobalo Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a ja :icon_razz:!@#%^%& w tym czasie testowałem ścieralnośc gaci na asfalcie :notworthy: i niestety nie dojechałem :biggrin: chętnie zobacze chociaż fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Fotki zdobędę na pewno. Ale nie wiem czy uda mi sie je dać na forum bo nie wiem jak to zrobic. Pomożecie? A jak nie to bedzie okazja żeby sie na browar spotkac :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 W sobotę fajnie było, ... ale my tu gadu-gadu, a sezon ucieka :crossy: PYT: czy w sobotę planujemy jakieś rally ? ;) ODP: ? PSi może przeniesiemy się do tematu 'poznam mot... z wrc...' - coby ogólniej było? Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) W sobotę fajnie było, ... ale my tu gadu-gadu, a sezon ucieka :) PYT: czy w sobotę planujemy jakieś rally ? :crossy: ODP: ? PSi może przeniesiemy się do tematu 'poznam mot... z wrc...' - coby ogólniej było?W sobote czemu nie :)Unek jak możesz to wrzuć zdjecia na płytke a ja przeleje je na forum.Trzeba pokazać innym że we wrocku potrafimy się zorganizować ;) Edytowane 19 Września 2006 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 21 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2006 NO jak panowie robimy coś w sobote.? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi