Xelibri Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Miał wypadek nie z jego winy, jakiś 29 latek samochodzem mu wyjechał, a on próbował uciec..... :icon_arrow: Był to mój kolega, z którym się spotykałem na zlotach.... :icon_arrow:Jechał RS`ką, umrał najprawdopodobniej wczoraj wieczorem :banghead: Pochodził z Blachowni/k Częstochowy.....Oto arktykuł :D 16 lat to stanowczo za mało na śmierć ;) :icon_twisted: :icon_arrow: [*] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 [*] Szkoda chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 [*] daj link do tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=5...7062481&v=2&s=0 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 [*] zdecydowanie za dużo tego ostatnio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 tylko 16 lat... jeszcze tyle marzeń do spełnienia... eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 [*][*][*][*][*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 [*] w tym samym wieku jestem... co muszą czuć jego rodzice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 (edytowane) jeden komentarz:"PAWEŁ MA 16 LAT, TERAZ LEZY NIEPRZYTOMNY. LEKARZE NIE DAWAJA MU ZADNYCHNADZIEJI, ZE Z TEGO WYJDZIE. ZASTANÓWCIE KOGO TO JEST WINA, KTO MU KUPIL TENMOTOR??? KAZDA NORMALNA MATKA WIE JAK MLODZI LUDZIE JEZDZA NA MOTORACH I JAK TOSIE CZESTO KONCZY. TO JEST JESZCZE DZIECKO, KTOREMU ONA ZNISZCZYLA ZYCIE. ZALMI TYLKO PAWŁA KTORY ZA GLUPOTE MATKI PLACI NAJWYZSZA CENE!!! TO JEST TRAGEDIA,I TERAZ JUZ JEST ZA PÓŹNO NA PŁACZ" zwala wine na rodziców a o tym frajerze w samochodzie nic nie powie wk*rwia mnie takie coś[*] Edytowane 23 Sierpnia 2006 przez ziomek91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ziomek ilu ludzi tyle opinii i nie warto się przejmować tymi bezmyślnymi. Ludzie często piszą o czymś o czym nie mają najmniejszego pojęcia. Jak sobie pomyślę że mogłam skończyć tak samo to słabo mi się robi. Szkoda chłopaka. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 kolejna osoba, kolejna tragedia :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 no niestety pogrzeb jest w piatek, jeszcze nie wiadomo o ktorej godzinie. pozegnajmy go godnie. [*] Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Ja wogule tego nie pojmuje :flesje: .Gość w moim wieku ku*wa niewiem.Pokuj jego duszy.A te komentarze to pisane tam przez takich debili, że ich tylko do gazu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ihriel Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Bardzo mi przykro, brakuje słów w takiej sytuacji. Poza tym, żadne słowa nie zwrócą mu życia... Współczuję rodzinie i najbliższym. Uważajcie na siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) Pogrzeb jest o 13 w Blachowni (dla tych z Częstochowy) Spotykamy się pod Obi o godzinie 11:30, i jedziemy pożegnać jednego z nas, Pawła Gajde....Jego rodzina napewno cierpi... :flesje:Myśle, że on zachowałby się podobnie w naszej sytuacji...Pozrawiam ! Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez Xelibri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi