speedfriend Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Dzisiaj miałem swoj pierwszy wypadek na TSce.Chcialem sie przejechac tska bo dawno nie jechalem (2 tyg.) a ze kuzyn byl u mnie dalem mu swoj rower.Prykam sobie spokojnie za kuzynem a tu nagle on skreca. :clap: Ja spanikowałem i wcisnolem hamulce na maks, przednie kolo mi sie poslizgnelo na piasku (aaahh... jak ja te Polskie ulice kocham :bigrazz: :wink: ) i sie przewrocilem, przy około 25km/h - 30km/h.Skutki:Ja mam cale lewe kolano i łokcie obdarte, ale co gorsze w moto lusterko pękło, zarysowany przedni błotnik, migacze połamane i jeszcze cos kierownica mi nie pasuje ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Always wear your safety gear while driving motorcycle. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja spanikowałem i wcisnolem hamulce na maks, przednie kolo mi sie poslizgnelo na piasku (aaahh... jak ja te Polskie ulice kocham :bigrazz: :wink: ) i sie przewrocilem, przy około 25km/h - 30km/h. Nie narzekaj na ulice kiedy sam dałeś dupy. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja spanikowałem i wcisnolem hamulce na maks, przednie kolo mi sie poslizgnelo na piasku -gdyby nie bylo piasku to i tak bys lezal. Ale masz nauczke. Glowa do gory! jestes jeszcze mlody-a tego typu nauczki sie najlepiej pamieta. Jak bedziesz chodzil 2 tygodnie ze zdartym i bolacym kolanem to sie nauczysz w mig poprawnej obslugi przedniego hamulca. Trzymam jednak kciuki za mniej bolesna nauke!pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) jeszcze cos kierownica mi nie pasuje ;( pewnie sie przestawiło zawieszenie w półkach złap przednie koło kolanami i naprostuj kierownice żeby było ok a tak poza tym wypadkiem bym tego zdarzenia nie nazwał :wink: głupi szlif i tyle :bigrazz: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie narzekaj na ulice kiedy sam dałeś dupy. :clap:Wiem ze to moja wina.Ja sie dopiero ucze dobrze jezdzic. Teraz chce jak najszybciej naprawic Suze i sobie jakis ochraniacze na kolana i łokcie kupic , bo wakacje sie koncza. :wink: Pozdro speedfriend :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 no, taki mlody-i wydaje sie ze rozumie w czym rzecz. Chyba serio boli kontuzja...Beda z Ciebie ludzie! Powodzenia!pzdrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Nie do końca Twoja wina, Twój kuzyn powinien zasygnalizowac, że skręca a nie tak nagle ni z gruchy ni z pietruchy skrecił powodując wypadek ... Dobrze, że w niego nie wjechałes :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.j007 Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zrobiłem to samo tylko że na polnej drodze (po deszcu) przy prędkości 50 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi