qba Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 wydaje mi sie za te z kopką bo prawej stronie maja już nowy inny silnik! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 No a ta ma z lewej kopajke czyli nie ma pompy oleju.Czytam i czytam to się boje brać husqvarne bo za dużo trzeba w to inwestować.A ta jakaś kombinowana bo niby od 99 mają pompe oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam, a co powiecie o nowych SM husqvarny? W tescie na scigaczu.pl sm 610 wypadla raczej slabo. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 jak sie sprawuje wr 250 z 2002 ? mocno sie sypie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGpapaSMURF Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 WITAM Mam do was prosbe Mozecie mi opisac Husqvarne SM 125S CZy to dobry pierwszy motor? czy mozee wiekszy? Jaka jest moc? jakie osiagi? Ile pali? itp. Dzieki z gory CZekam na odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matteo610 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Witam bylem posiadaczem HUSQVARNY 410 TE obecnie jerzdze na TE 610,z 410 jestem zadowolony ale moglaby miec troszke wiecej mocy 36 KM to jednak troszke zamalo!Te 610 mocy nie brakuje motocykl sprawuje sie bdb w terenie ;) jak i na asfalcie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Powie mi ktos jaki jest rozmiar uszczelniaczy do wr/cr z 94-97 na usd? zawieszenie ponizej.http://www.bikepics.com/pictures/819271/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 mam do kupieniahusqvarna wr 50rocznik 2002silnik minarelli am6 czy ten motorek jest dobry do enduro na poczatke ???oplaca mi sie go kupic??czy sa do niego czesci?????prosze o pomoc!!! prosze mi doradzic!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Powie mi ktos jaki jest rozmiar uszczelniaczy do wr/cr z 94-97 na usd? zawieszenie ponizej.http://www.bikepics.com/pictures/819271/a rozmiar nie powinien być czasem napisany na uszczelniaczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a rozmiar nie powinien być czasem napisany na uszczelniaczu?Nawet jakby nie był to co za problem zmierzyć? A chodzi o to żeby najpierw kupić uszczelniacze i od razu zmienić, a nie rozebrać zawieszenie i czekać później tydzień na odpowiednie uszczelniacze z rozebranym motocyklem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Hmm po przeczytaniu kawalka tego tematu odechcialo mi sie husqvarny - wychodzi z tego,ze sie duzo rzeczy sypie,ciezko o czesci i ogolnie to lepiej kupic ktm'a.. Jako alternatywe dla LC4 wybralem TE610,ale ten temat ostudzil moj zapal - czy popelniam blad skreslajac husqvarne z listy poszukiwan zakladajac,ze oczekiwalbym od niej tego co od LC4 620 ? Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 moge napisac ze pisałem ostatnio do nowego własciciela zapytac jak chodzi moja była TE i powiedział ze znowu zawiodła (wymieniał łancuszek rozrzadu w serwisie i robił przeglad wiec mozemy wyeliminowac twierdzenie ze po prostu ja ja zle naprawiałem lub zle nia jezdziłem:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_tzr Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja mam tc450 z 2006 roku prawie dwa sezony i jeszcze nic w niej mnie nie zawiodlo:)ingerencja w silnik byla taka ze zmienialem tylko olej i nic wiecej:)wiec nie mozna powiedziec o wszystkich husqwarnach ze sie sypia...mam ktm z 2003 roku i przy nim bylo juz troszke grzebania wiec uwazam ze to zalezy od motocykla i jak kto dba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Możliwe ze sprzęt MateuszEnduroboyz był jakiś pechowy. Może są jeszcze jacyś użytkownicy te610 na forum którzy napisali by szczerą opinie o swoim sprzęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berolok Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 mam pytanie gdzie mozna dostac tanie Tarcze hamulcowe (przod) do husqvarny wr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi