zbychuda Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Witam a mozecie mi cos powiedziec na temat huski te 410 np: zywotnosc silnika jak z dostepem czesci i na którym biegu idzie na koło z samego gazu bo jezseli bedzie z gazu szla na 4 biegu bedzie dla mnie za mocna i nici z kupna:(no jak masz 15 lat to podaruj sobie bo 410 to powinna na koło iść z każdego biegu, jak mój exc 125 idzie z 4 przy lekkiej pomocy z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 nie no nie przesadzajmy z każdego biegu to napewno nie... ma gdzieś 45 koni i jest to naprawde ostry motocykl Hard Enduro można powiedzieć niewiele do EXC jej brakuje....jak wogole brakuje... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 no jak masz 15 lat to podaruj sobie bo 410 to powinna na koło iść z każdego biegu, jak mój exc 125 idzie z 4 przy lekkiej pomocy z mojej stronytez mi sie tak zdaje ze bedzie za mocna ale suzuki dr 350 mi starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ;) Kolego a pochwal sie na czym do tej pory smigałeś ;p Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 nie no nie przesadzajmy z każdego biegu to napewno nie... ma gdzieś 45 koni i jest to naprawde ostry motocykl Hard Enduro można powiedzieć niewiele do EXC jej brakuje....jak wogole brakuje... :) tobie rafael chodzi o huske ze ma 45koni?? Z tego co ja wiem to sie mylisz o 10 kucy o to dowód (na dole pisze max power) http://www.motorcyclespecs.co.za/model/hus..._te410%2094.htm jezeli chodziło ci o exc 125 to zwracam honor. :D Kolego a pochwal sie na czym do tej pory smigałeś ;p Pzdr jezeli chodzi o mnie to juz mówiemotorynka>motorynka>jawa ts 350>Malaguti mgx 80>kawasaki kmx 125> epella city mobile>noi kolegi yamaha dt 125. tak w nawiasie motocyklem jezdze od 2klasy szkoły pdst (motorynke tata mi kupił na dzien dziecka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 tobie rafael chodzi o huske ze ma 45koni?? Z tego co ja wiem to sie mylisz o 10 kucy o to dowód (na dole pisze max power) http://www.motorcyclespecs.co.za/model/hus..._te410%2094.htm jezeli chodziło ci o exc 125 to zwracam honor.jezeli chodzi o mnie to juz mówiemotorynka>motorynka>jawa ts 350>Malaguti mgx 80>kawasaki kmx 125> epella city mobile>noi kolegi yamaha dt 125.tak w nawiasie motocyklem jezdze od 2klasy szkoły pdst (motorynke tata mi kupił na dzien dziecka)Może jakaś wersja zdławiona albo coś,410 ma na bank więcej koni niż 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Może jakaś wersja zdławiona albo coś,410 ma na bank więcej koni niż 35 Na Bank to jest napad ! 35ps jakna 96 rok to i tak dużo ! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 motorynka>motorynka>jawa ts 350>Malaguti mgx 80>kawasaki kmx 125> epella city mobile>noi kolegi yamaha dt 125. hmmm to co z DT chcesz sie od razu przesiadać na 410 ??? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 motorynka>motorynka>jawa ts 350>Malaguti mgx 80>kawasaki kmx 125> epella city mobile>noi kolegi yamaha dt 125.hmmm to co z DT chcesz sie od razu przesiadać na 410 ??? :buttrock: Czytaj uwaznie! nie przesiadam sie na 410 poniwaz jest za mocne niby tylko 35km ale ma kopa mysle ze moze dr 350 przy dobrych układach. kolego z cr-ki moze ty sie pochwalisz na czym wczesniejganiałes i inni tez co? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A ta moc to jest z kola czy ze sprzęgła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 A ta moc to jest z kola czy ze sprzęgła?coś mi sie mało widzi tej mocy,napad może być nei tylko na bank :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 JA jeździłem wcześniej na Suzuki DR 125 Yamaha TDR 125 Yamaha TW 125 Honda CR 250 I simsona kiedyś też miaem :evil: :biggrin: Pasuje ?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 JA jeździłem wcześniej na Suzuki DR 125 Yamaha TDR 125 Yamaha TW 125 Honda CR 250 I simsona kiedyś też miaem :) :evil: Pasuje ?? Pzdr bedzie pasuje ale z cr 250 sie przesiadłęs na 125?? była za mocna? a i widze ze trailway-a miałes tez takim jezdziłem troche slaby. hmmm to co z DT chcesz sie od razu przesiadać na 410 ??? :biggrin: jezdziłem kolegi dt 125. nie którzy chca na 1 moto kupowac dr-z 400 czy coss innego a wy mi mówicie ze z dt czy kmx chce sie przesiasac ale ja przynajmiem mam pojecie nad moto offroadowym i wiem ze jak na enduro to 30 pare kucy to troszke sporo a własni ci co chca kupowac na 1 moto 4-setke to własnie ze wcale nie maja pojecie ktoss moze kiedys im sie dal przejechac na jakims simku lub wsk i juz mówia ze umia ganiac i chca 4-setke. pozdrawiam :) -cy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajka Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) A jakie byście mi polecali enduro do 8 tys bo jeszcze nie wiem czy wyczna 4T kupić bo to koszty są xD a jak nie wyczyn to hard enduro ;p ENDURO WYCZYN = HARD ENDURO HUSQVARNA SM 610 SUPERMOTO opinie, od 2005 w gore, serwis, dostepnosc czesci, opinie Czy ktos z was moze mi powiedziec jak to jest z tymi HUskami? Osobiscie do tej pory uzywalem jedynie sporadycznie urzadzen rznacych tej firmy, jednak z motocyklami nie mialem nic do czynienia. 1. Jak jest z serwisem, dostepnoscia czesci, miejscami na gdzie moge to ewentualnie serwisowac? 2. Jak sie sprawuja motocykle tej firmy? Awaryjnosc? Czekam na wszytskie opinie i pomocne informacjeUznalem ze doroslem do supermoto i wczoraj sprzedalm swojego Z1000. CZas na supermotarda :( Huski w wersjach super moto są bardzo popularne. Firma wersji SM sprzedaje wiecej niż krosy i enduro razem wzięte. Z częściami różnie . Czasami od ręki a niekiedy czekasz i czekasz i ..... nic. Szybciej ściągniesz z Niemiec. Serwisować możesz sam. Jak masz do tego dobre książki i troche zapału.Więcej szukaj na stronie www.super-moto.pl PS Rozumiem, że nie masz 13 lat jak masz podane ?? Edytowane 15 Maja 2008 przez Fajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) Od wczoraj jedna huska odchodzi w niepamiec, moze nastepna bedzie lepsza. Standardaowa akcja: przez tel miod i malina, a realnie kibel . Wiecej tutaj :http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...ic=81449&st=200 No to mnie pocieszyles z tymi huskami :buttrock: Szukam dalej, a ta www znam :biggrin: ps. mam mini mini mniej lat niz Ty :) Edytowane 15 Maja 2008 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi