lukikmx Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam czy jak skonczy sie paliwo ,a moto ma dozownik oleju , czym grozi???(w czasie jazdy oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 skończy się na przerwaniu pracy silnika bo na samym oleju niezapali :wink: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 witam czy jak skonczy sie paliwo ,a moto ma dozownik oleju , czym grozi???(w czasie jazdy oczywiście) Będzie tak uuuuuuuuuuuuuuuuu.... i zgaśnie :wink: Bo bez paliwa nie pojedzie, a z dozownikiem nic sie nie stanie, luuzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukikmx Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 skończy się na przerwaniu pracy silnika bo na samym oleju niezapali :bigrazz:czy to normalka ze przy enduro przednia zebatka ma luzy , na boki???? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Jak się skonczy benzyna to na pewno zauwazysz :bigrazz: byle aby nie było odwrotnej sytuacji (brak oleju a benzyna jest) bo w tedy poczujesz dopiero jak zatrzesz silnik :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 to sobie pobieze troszke oleju do cylindra dopuki silnik przestanie sie krecic nic sie nie stanie. Zebatka nie moze latac na boki dokrec ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 czy to normalka ze przy enduro przednia zebatka ma luzy , na boki???? :wink: no właśnie ja też mam luzy na wieloklinie i nie to wkurza, bo przywiększym obciążeniu, jak np. siedza 2 osoby to mi chrupie, jak ten dziadek z reklamy snikersa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Ja też mam ten problem z zębatka lecz nic nie moglem na to poradzić poprostu sobie juz odpuściłem robienie tego widocznie tak musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 może spróbujcie dac podkładke miedzy zebatke a nakrętke Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majak Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Co do tego luzu to tez mam w Derbi, i nic mi to nie przeszkadza :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 wsadzcie podklaki przed zebatka potem zebtake i potem nakretke powino pomoc jesli dalej nie chce sie cofnoac zebatkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 silnik zgaśnie i musisz zatankować i jedziesz dalej a silnikowi nic się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi