ponczo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 :) yamaha tricker to fajny motorek jedyny z 250 na ktury pasuje :) co onim miślicie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Czytałem artykuł o tym sprzęcie w gazecie i koles na fotach ładnie na kole i w ogóle latał. Taki motocykl do stunt'u.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Czytałem artykuł o tym sprzęcie w gazecie i koles na fotach ładnie na kole i w ogóle latał. Taki motocykl do stunt'u.pozdr. pozdro dla ciebie ja siedziałem na tym sprzencie jerzeli chcesz go zobaczyć w internecie to wejdź na www.yamaha-motor.pl :) :) dla mnie ten motocykl to fajna sprawa :) w 4t ale chłodzony powietrzem niewiem czy to nie problem :) może lepiej by było żeby był chłodzony ćieczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 pozdro dla ciebie ja siedziałem na tym sprzencie jerzeli chcesz go zobaczyć w internecie to wejdź na www.yamaha-motor.pl ???? yamaha tricker to fajny motorek jedyny z 250 na ktury pasuje radze rozejrzec sie za hulajnoga eletryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 pozdro dla ciebie ja siedziałem na tym sprzencie jerzeli chcesz go zobaczyć w internecie to wejdź na www.yamaha-motor.pl :) O co chodzi bo nie kumam :) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 mysle ponczo, ze jak to kupisz to tez bedzie fajna sprawahttp://allegro.pl/item120615064_ilustrowan..._iii_nowy_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 dokładnie :) .pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mily_mk Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ja myślałam nad tym sprzetem,ale sama nie wiem..takie to nie wiadomo co..Ogólnie mi sie podoba,lecz pozostaje jakies "ale"... =| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuZu Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wg. mnie fajne moto, jak sie ma nadmiar kasy- poszalec sobie mozna :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wg. mnie fajne moto, jak sie ma nadmiar kasy- poszalec sobie mozna :icon_evil: Słyszałem ze jest to krótka seria i nie wiadomo czy w 2008 roku wyjdzie bo w normach czystosci sie ponoć nie mieści, ale ponoć sam motorek niegłupi, da rade troche poświrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 no jak tu ktoś wcześniej napisał ;p był tego sprzęcika test w ŚW i całkiem nieźle wypadł , to taka mieszanka motocykli na ktorych mozna sie w mieście pobawić to moje zdanie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja bym go raczej nie kupił, ale jak by ktoś mi dał na nim pojeździć to bym nie odmówił :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Fajne moto , ale nawet jakbym mial nadmiar kasy bym go nie kupil.Wole enduro/cross :icon_biggrin: :D pzdr. speedfriend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi