RayoV6 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam!We wrześniu mam egazmin na prawko. Na przyszły sezon zamierzam kupić Wildstara 1600.Na dzień dzisiejszy nie mam luzem 35.ooo, ale powiedzmy 4 - 5 tys. PLNChciałbym za te pieniądze kupić motocykl, który:a) przede wszystkim łatwo się sprzeda na wiosnęb) nie jest crossem ani przecinakiemc) poradzi sobie z moimi wymiarami :) (191 cm; 100 kg) Co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Witam!We wrześniu mam egazmin na prawko. Na przyszły sezon zamierzam kupić Wildstara 1600.Na dzień dzisiejszy nie mam luzem 35.ooo, ale powiedzmy 4 - 5 tys. PLNChciałbym za te pieniądze kupić motocykl, który:a) przede wszystkim łatwo się sprzeda na wiosnęb) nie jest crossem ani przecinakiemc) poradzi sobie z moimi wymiarami :) (191 cm; 100 kg) Co polecacie?Czyli że jak za 5 tys chcesz zakupic moto?To raczej 125 tylko;] w tej klasie Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Czyli że jak za 5 tys chcesz zakupic moto?To raczej 125 tylko;] w tej klasie To nie musi być chopper, albo wręcz nie powinien być.Ważne że, za te 4-5.tys. bedzie można tym motocyklem pojeździć do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jeśli nie posiadasz prawka to tylko motorower :)... A czy warto się w to pakowac? Nie wytrzymasz do przyszłego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Jeśli nie posiadasz prawka to tylko motorower :)... A czy warto się w to pakowac? Nie wytrzymasz do przyszłego sezonu? Kolega chyba nie pytał o motorowery, tylko o jakiś sprzęt na którym pojeździ w październiku i listopadzie jak już prawko zrobi.Żeby sobie pojeździć bez pakowania się w koszty dużego motocykla, który kupi na wiosnę. Stawiam na 15-sto letnie Suzuki GS500, w niezłym stanie technicznym, chociaż nie wiem czy nie będzie za mały... Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Jeśli nie posiadasz prawka to tylko motorower :)... A czy warto się w to pakowac? Nie wytrzymasz do przyszłego sezonu?Zgadzam się w 100% Najpierw zrób prawko:) Zakladająz że zdasz je za 1 razem (czego Ci życze:)) poczekasz 2 tyg na prawko i sezon się bedzie konczył....No chyba ze słoneczko bedzie świeciło aż do grudnia:D W sumie w tym kraju to wszystko możliwe, ale do rzeczy. Po mojemu odpusc sobie w zimie bedziesz miał dużo czasu azeby dozbierac troszke kasy i upatrzyc tego jedynego:) A co do moto to po opisie wydaje mi się ze w takiej cenie i z takimi gabarytami Xj 600 dała by rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 za tą kase tylko GS lub jakas 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RayoV6 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 "Zgadzam się w 100% Najpierw zrób prawko:) Zakladająz że zdasz je za 1 razem (czego Ci życze:)) poczekasz 2 tyg na prawko i sezon się bedzie konczył....No chyba ze słoneczko bedzie świeciło aż do grudnia:D W sumie w tym kraju to wszystko możliwe, ale do rzeczy." Zostawmy temat prawka, bo pisanie o tym jest zbędne. Motocykl mogę sobie kupić bez tego dukumentu, podobnie jak ciągnik siodłowy i dwunastotonową naczępę w kolorze czarnego matu jeżeli mam taką ochotę. :wink: " Po mojemu odpusc sobie w zimie bedziesz miał dużo czasu azeby dozbierac troszke kasy i upatrzyc tego jedynego:) " Ja wiem co chcę kupić na przyszły sezon. Wildstara i kropka. Nie potrzbuję myśleć na ten temat przez zimę. Co do właściwego pytania, to może nie najlepszy dział "wybrałem", bo powinienem był zapodać to w "gdzie, ci i jak kupić?", ale to forum jest takie kolorowe i wypasione, że się trochę "pogubiłem". :bigrazz: Postawię pytanie może trochę prościej:Potrzebuję motocykla, który łatwo sie sprzeda na wiosnę 2007 roku. Czy np. GS 500 spełnia ten warunek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Potrzebuję motocykla, który łatwo sie sprzeda na wiosnę 2007 roku. Czy np. GS 500 spełnia ten warunek?GS'ów dość sporo na rynku, więc raczej ze sprzedażą nie powinno być problemu. Wszystko zależy od stanu technicznego i ceny :wink: jeśli określisz cenę na niskim pułapie danego rocznika to wydaje mi się że szybko znajdziesz nabywcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi