Pawik Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Siema zakladam temat za kolege . ;) Ma NSR 50 1995 r kiedy odkreci manetke do konca to sie muli moto. co to moze byc?? Filter czy gaznik ??? ja stawiam na zle wyregulowany gaznik potem brudny filtr powietrza.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 na pewno ma w gaźniku syf... niech wyczysci i załozy filterek paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ten sam przypadek wczoraj miałem, zatkana dysza w gaźniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Wyreguluj gaźnik, jak to nie pomoże to go wyczyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Mialem tak w DT i przyczyna to oczywiscie to co obstawiasz czyli zly sklad miesznaki. Regulacja powinna pomoc :) Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Witam wszystkich serdecznie :) (nowy :) ) To ja jestem właścicielem tej NSR`ki :) Regulacja nie pomogła.... :)Myślicie, że to gaźnik zapchany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Tak, przeczyść gaźnik i filter powietrza, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Skoro sie nie wkreca to znaczy ze ma zly sklad mieszanki. Napisz czy wogole krecenie tymi srubkami cos daje... Przeczyszczenie gaznika nie zaszkodzi :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon165 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 na pewno ma w gaźniku syf... niech wyczysci i załozy filterek paliwa A czy te filterki paliwa zakładane na wężyk aby przypadkiem ne zamulają moto, chocby w małm stopniu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 zenek nie zamulaja:] bo paliwo sobie powoli leci do gaznika pozniej gaznik sie napelna zamyka paliwo motor gaznik je podaje do cylindra spala i pozniej znow plywa otwiera zawor nalatuje i zamyka i paliwo nie musi szybko leciec do gaznika przeczysc gaznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Oj duzo moze byc przyczyn. Dodam zasyfialy dyfuzor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To jest nic innego jak zatkana dysza w gazniku po co szukacie dziury w calym jak wiadomo co jest !! Wyczysc gaznik i ciesz sie jazda ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 No moze byc tak jak TIJO mowi, ale ja jak kupilem HM to tez mul byl , a to dlatego ze gaznik 21 do 50 . Zmiejszylem poziom iglicy na max jest znaczna poprawa lepiej ciagnie ale i tak jeszcze zalewa i muli. Musze mniejsza dysze zalozyc. Jak silnik dostaje za duzo paliwa to po prostu nie spala tego i muli przez to. Wiem co pisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 powiem tyle . KUPCIE se rowery!! macie problemy jak baba wciazy .zamiast pisac to do garazu i działac...AvEEE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 sam widze ze masz taki problem poto to forum jest .... jak masz jakis problem to napisz do moderatorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi