>DANIEL< Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witamchce kupic uzywana opone na przód którą wybrac a moze ceny są za wysokie??ta http://www.allegro.pl/item120614501_bridge...oss_enduro.html lub ta http://www.allegro.pl/item120613226_dunlop...enduro_75_.html opony sprzedaje MXrool z forum MotoX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 teoretycznie ta druga moim zdaniem leprza ale ta pierwsza ma wiecej bierznika a nie sadze zeby az tak wielkie znaczenie miała w dr 125 4t 15km przednia opona bierz ta pierwsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 A jak myślicie dobre ceny jak za te gumy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 są w miarę, tylko trochę chamsko plakiem popsikane :icon_question: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Wypucowane i świecą się jak psu jajka na święta.Moim skromnym zdaniem pierwsza opona jest lepsza (Bridgestone) - ceny są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Lepiej kup sobie nówke mitasa za 110zł ,do takiego motorku jakim jest dr 125 w zupełności wystarczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Hmm ale ja chce jak najtaniej, bo planuje sprzedac dr na wiosne, chce miec oponke ale jak najtanszym kosztem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Bierz 1. bo powinna na dłużej starczyć a 10 zł różnicy to jak by nie patrzył dużo nie jest.Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ali50 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Ja też bym wziął ta pierwszą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 a napiszcie ktora jest do czego bo ta pierwsza to wydaje mi sie lepsza na miekki teren a ta 2 na twardy ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 a napiszcie ktora jest do czego bo ta pierwsza to wydaje mi sie lepsza na miekki teren a ta 2 na twardy ale nie jestem pewienO własnie, nie zapytałem sie o to, chciałbym opone która pasuje do mitasa c-10, która z tych bedzie lepsza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Obydwie opony są raczej na twardy teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zastanawiaj się szybciej bo ja je niedłobo wykupię!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Ok to biore bridgestone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi