TeRRoRystA Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 a ja polecam, piaggio hexagon wersja 150ccm duży wygodny i ma zapas mocy, do tego rejestrowane na motorower dość dobre roczniki za dobrą cene, a ten peugeot to brzydki a w opisie powinni być 4,3KM a nie 43 heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swierszczu 21 Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 Hej ja odradzam moim zdaniem jak za urzywana maszyne to wolaja za duzo za te pieniadze znajdziesz cos lepszego ale jezeli chodzi o marke to cos wloskiego lub francuskiego zadne miksy polska & korea lub cos w tym stylu poprostu mszcza sie za Dewo POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 rowniez odradzam... takiego dziadostwa to ci u nas dostatek... nie trzeba az do niemiec zasuwac i placic az tyle kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) po kiego odkopujecie takie stare tematy Świerzy user, stary temat - czyli wszystko w normiehehe powinni wymyślić na forum test dla nowych z regulaminu Najpierw niech przeczytają regulamin potem 20 pytań z regulaminu i problem byłby rozwiązany :buttrock: :flesje: Edytowane 15 Września 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 15 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2006 po kiego odkopujecie takie stare tematyŚwierzy user, stary temat - czyli wszystko w normie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Czołem motocyklowi maniacy :( Ostanio złapałam chyba bakcyla motocyklowego i zastanawiam się nad zakupem tego sprzętu - http://www.swistak.pl/aukcje/2069747,PEUGE...yna-1997-r.htmlA co wy o nim myślicie. Fajny, nie? :P Skuter za 9,300 :flesje: Kobieto daj spokuj za ta cene mozna kupic starszy ale juz dobry motocykl o pojemnosci 500ccm np suzuki GS 500 albo Kawasaki GPZ500,chyba ze cos mniejszego ale nie skuter....,nie baw sie w to tylko mysl nad czym "ladniejszym" :buttrock: kupuj lepiej za tą kase cebre 600 a jak masz odwage to 900 i dzida na drogi. chociaż może 900 to przesada jak na pierwssze moto. Stary Ty juz lepiej nie doradzaj....CBR-e na pierwsze moro??ja Cie prosze!!!!!Dziewczyna chciala kupic skuter a ty jej Cbr-e 600 polecasz nie daj Bog 900......Niewiedomo czy nawet ma prawko.....na CBR-e trzeba miec umiejetnosci...... Edytowane 16 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 :buttrock: Nieraz to az sie plakac chce..Dziewczyna dala temat w dziale motorowery,chce sobie kupic chyba pierwszy raz w zyciu cos co ma dwa kola i jedzie samo.A wy,,kup cebre 600_gpz 500" chcecie ja od razu zabic.skad wiecie ze miala kiedy kolwiek wczesniej stycznosc z motocyklami mysle ze nie bo jak by chciala kupic cebre600 :flesje: to by dala ten temat wdziale sports\nacked a nie motorowery :( troche pomyslunku.a co do skutera to mysle ze za te pieniadze masz np nowego Peguota Jetforce wyglada naprawde super :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 :buttrock: Nieraz to az sie plakac chce..Dziewczyna dala temat w dziale motorowery,chce sobie kupic chyba pierwszy raz w zyciu cos co ma dwa kola i jedzie samo.A wy,,kup cebre 600_gpz 500" chcecie ja od razu zabic.skad wiecie ze miala kiedy kolwiek wczesniej stycznosc z motocyklami mysle ze nie bo jak by chciala kupic cebre600 :flesje: to by dala ten temat wdziale sports\nacked a nie motorowery :( troche pomyslunku.a co do skutera to mysle ze za te pieniadze masz np nowego Peguota Jetforce wyglada naprawde super :P pozdrawiam Masz racje tylko chyba sobie nie zdajesz sprawy ile ludzi zaczyna wlasnie swoje kontakty z motocyklami na kursie a potem kupuja wlasnie GPZ-ty albo GS-y.....CBR-a to stanowcza przesada......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 glownie o cebre mi chodzilo :buttrock: Teraz prawoajazdy na motocykl czy to na katA czy A1 zdaje sie jakims Hujoczengiem 125 w 4T... :flesje: Mysle i tak jest szok jak sie kobitka oswoi z tym a potem siadzie nawe na gs500 ktore to moto jest stosunkowo slabe do pojemnosci:P Ps mysle ze malo jest ludzi (kobiet)ktore wczesniej w zyciu nie mialy stycznosci z moto i od razu robia prawojazdy.jezeli tutaj kolezanka szuka skutera 50cmm i wie gdzie tka itemat nalezy umiescic to zdaje sobie sprawe ze nie miala wczesniej kontaktu z moto.ZDanie karty motorowerowej na manulalu moglo by sprawic klopot wiec moze dlatego skuterek na poczatek.prawojazdy jej nie ucieknie a z jazdą i zasade jazd bozna nawet i na takim czyms :( Dziekuje.. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) glownie o cebre mi chodzilo :buttrock: Teraz prawoajazdy na motocykl czy to na katA czy A1 zdaje sie jakims Hujoczengiem 125 w 4T... :flesje: Mysle i tak jest szok jak sie kobitka oswoi z tym a potem siadzie nawe na gs500 ktore to moto jest stosunkowo slabe do pojemnosci:P Ps mysle ze malo jest ludzi (kobiet)ktore wczesniej w zyciu nie mialy stycznosci z moto i od razu robia prawojazdy.jezeli tutaj kolezanka szuka skutera 50cmm i wie gdzie tka itemat nalezy umiescic to zdaje sobie sprawe ze nie miala wczesniej kontaktu z moto.ZDanie karty motorowerowej na manulalu moglo by sprawic klopot wiec moze dlatego skuterek na poczatek.prawojazdy jej nie ucieknie a z jazdą i zasade jazd bozna nawet i na takim czyms :( Dziekuje.. :P ja robilam prawko na Jinlun 150ccm :D Edytowane 16 Września 2006 przez Madzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 1. skąd masz kase? ;P2. na czym jezdzilas wczesniej ? (niczym?)3. kto bedzie przy tym robil / placil za serwis3. dobrze ze zaczynasz od skutera4. mozesz kupic dobrego 3 razy taniej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 1. skąd masz kase? ;P2. na czym jezdzilas wczesniej ? (niczym?)3. kto bedzie przy tym robil / placil za serwis3. dobrze ze zaczynasz od skutera4. mozesz kupic dobrego 3 razy taniej :( a Ty odrazu chcialbys wszystko wiedziec..... :flesje: :buttrock: na pewno ciezko zarobila....zreszta jak wszyscy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 Dziewczyna` pobyła 2dni na forumi pewnie jej się chumor zmienił i zrezygnowała z 2 kołek :flesje: :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 masz 19lat...rob prawko na kat "a" i sie nie baw w skutery.A ja uważam - możecie się ze mną nie zgadzać - że rozpoczęcie przygody z dwoma kółkami od skutera to w przypadku naszej 19-letniej Koleżanki niegłupi pomysł; osobiście Ludix niezbyt mi się podoba wizualnie (wolę np. Elyseo/Elystara), ale, jak to powiadają, de gustibus non est disputandum. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macker16xD Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 spokojnie pamietajcie ze to dziewczyna i nie kazda laska mazy o tym zeby zapierd....lac 200/h ;D jak dla dziewczyny to polecam SKUTER PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 Peugot Jetforce Peugeot 206 wrc yamaha aerox ;) ale napewno nie biez tamtego szajsu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi