mati1411 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Mój drogi kolega zgier pokonał trasę z francji na cb450n w dwie osoby bez postoju. :) ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pytam bo bedzie mnie czekala taka teasa z PL do DK. dzieki za wypowiedzenie sie w tym temacie. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 mam takie oto pytanie bo nigdzie nie znalazlem na nie odpowiedzi. czy mozliwe jest przejechac 1100 km z przerwami tylko na tankowanie i wc??? Witam, parokrotnie trasa Mediolan-Wroclaw (1300 km) . wyjezdzalem ok 6 rano, na miejscu bylem ok 18-19stej wciaz z zapasem sili checi do jazdy, ale trasa miedzy wroclawiem a warszawa nie nadaje sie do ciecia po ciemku, wedlug mnie. Komfort jazdy - szczegolnie na dluugich dystansach na autostradach niesamowicie wrecz poprawiaja zatyczki do uszu- mala rzecz a cieszy :) pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Piotrek69. Witam. Dobra rada. zaopatrze sie w nie. pozdrawiam. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 700 km jednego dnia po Polsce na CBR 1000RR i to w te największe upały, więc da radę. 1100 km też nie powinno stanowić problemu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Moja njdalsza trasa mototocyklem to AFRYKA. Najwięcej jednego dnia udało mi się zrobic 1100km. Ale tak przeciętnie to 700-900km. Przerwy na tankowanie (tak co 240-270km) i tak czasem na mały odpoczynek.Startowałem 6-7:00 rano i złaziłem z moto 20-21:00. Dodam, że jechałem w 2 osoby z pełnym bagażem - na DRAGSTARZE classicu 650. Spokojnie się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 1000 km to robię bez sikania. Nie róbmy z tego legendy. Przy dzisiejszych motocyklach to nie jest już wielkie wyzwanie. Ot trochę chęci. Było już kilka razy na forum o rekordowych przejazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gregor: przyznaj po Polskich drogach :) to nie takie proste - Europa(Niemcy, Francja, Hiszpania) tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Gregor: przyznaj po Polskich drogach ;) to nie takie proste - Europa(Niemcy, Francja, Hiszpania) tak :biggrin: Przyznaję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werfix Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Pytanie powinno brzmieć nie ile km-ów tylko ile godzin w siodle dacie redę. I wtedy wyjdzie ile km-ów w Polsce a ile np. w NIemczech w tym samym czasie można zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 W kwietniu tego roku przejechaem w ciagu 10 godzin z przed Hanover do Warszawy na cudownym sprzecie do tego rodzaju przedsiewziec. Na DL650Pozdrowionka, Marcin B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 ja w zeszlym sezonie zrobilem 1600 km za jednym razem wracajac z Chorwacji FZ6, Aprilka zrobilem 700 km i nie bylem polamany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwis Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 600 km w jeden dzień z pasażerem. Zrobiłem dystans W-wa - BRNO (moto GP) z pasażerką - to oczywiście jest dalej ale nie zrobiliśmy tego na raz. Ścigacze nie nadają się dla pasażera bo strasznie bolą go plecy i zgięte nogi (drętwieją). Za to kolega na chopperze robił po 150 km bez zatrzymywania z pasażerką. Sam byłbym w stanie "sieknąć" pewnie z 800 tylko raczej nie w Polsce. Jak jechałem autem do Włoch to 1200 km to była czysta przyjemnośćpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ggmarquez Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 1000 km to robię bez sikania. Nie róbmy z tego legendy. Przy dzisiejszych motocyklach to nie jest już wielkie wyzwanie. Ot trochę chęci. Było już kilka razy na forum o rekordowych przejazdach. Gratuluje pecherza :D. Ktos sie wczesniej wypowiedzial, ze problemem zwykle jest nie motocykl, ale organizm, a ten ma swoje ograniczenia. No i pogoda. No i drogi. No i przepisy :crossy: Moj rekord to morze srodziemne - Krakow z pasazerem w jeden dzien nakedem. Bolalo. Wczoraj z kolei jechalem z Pragi do Krakowa caly czas w deszczu. Do teraz sie trzese z zimna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Przepisy mozna pominac bo nikt nie jezdzi w PL 90km/h. tylko tyle ile sam uwaza za stosowne. Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi