ildiavolo Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 VI Międzynarodowy Rajd Katyński (26.08.06 - 10.09.06) UWAGA !!! W dniu 26 sierpnia 2006 roku o godz. 10:00 sprzed Grobu Nieznanego Żołnierza, na Pl. Marszałka Piłsudskiego w Warszawie, nastąpi uroczysty start VI Międzynarodowego Motocyklowego Rajdu Katyńskiego. Pragnę zaprosić wszystkich Państwa, wszystkich naszych Przyjaciół, na start VI Motocyklowego Rajdu Katyńskiego, na Plac Marszałka Józefa Piłsudskiego w sobotę 26 sierpnia 2006 r. na godz. 10:00.Motocyklistów zapraszam również na pierwszy, spacerowy etap do Sokółki i na ognisko przygotowywane dla nas przez wladze i mieszkańców miasta. www.rajdkatynski.net Info z oficjalnej stronki M.M.R.K. Pomyślałem sobie że pewnie znajdzie się na tym forum parę osób, które będą chciały przyjechać choćby na sam start z placu Piłsudskiego. Pozdro dla prawdziwych :icon_razz: ZŁY BOB :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 (edytowane) Pomyślałem sobie że pewnie znajdzie się na tym forum parę osób, które będą chciały przyjechać choćby na sam start z placu Piłsudskiego.I bardzo dobrze pomyślaeś, jeżeli będę miał wolne w pracy to z pewnością przyjadę. Edytowane 13 Sierpnia 2006 przez Maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 I bardzo dobrze pomyślaeś, jeżeli będę miał wolne w pracy to z pewnością przyjadę. Dzieki za info: wybierałem się na cały rajd ale niestety z różnych przyczyn nie jadę, za to fajnie bedzie podjechać z całą ekipą do granicy i poczuć ten klimat coby za rok pojechać...Kto jeszcze sie wybiera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Ja będe towarzyszył wam do Sokółki mam nadzieję że w przyszłym roku życie napiszę życzliwszy scenariusz i urwę się na cały rajd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 (edytowane) Życie już napisało swoje trzy słowa "rozrusznik mi padł" serwis dopiero w czwartek więc prawdopodobnie mogę wam powiedzieć szerokiej drogi ... chyba że to nic poważnego i uporają sie z tym w 1 dzień Edytowane 18 Sierpnia 2006 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Barył! Najwyże weźmiemy i odpalimy Bullgota "na pych"! :( Zły Bob to kawał chłopa - pochnąć 350kg mu nie straszne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Pomyślałem sobie że pewnie znajdzie się na tym forum parę osób, które będą chciały przyjechać choćby na sam start z placu Piłsudskiego....Zly... bo tak sobie wczoraj przy browarku... z paroma czarnuchami... :) stwierdzilismy ze chyba brykniemy sie z Wami do sokolki :)... ale napisz prosze... jakie sa opcje noclegowe? pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Siemano! W zeszłym roku mieliśmy do dyspozycji jakiś tubylczy budynek OSiR. Było trochę łóżek ale ja np. kimałem na ziemii. Podejrzewam że w tym roku będzie to samo tzn. dach będzie, ale jakiś śpiwór pasowałoby mieć.Pozatym to niewielu będzie spało :) (jeśli wiesz OCB) PZDR :) ZŁY BOB :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Wojtas! Bierzemy spiwory i karimaty. Jak na miejscu sie okaże, ze nie ma gdzie kimać, to się zawiniemy i polecimy do Piszu (160km) albo do Białowieży (120km). Wezme na wszelki wypadek klucze od domku :)Damy radę - byle nie padało w weekend! :) :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 RobertJadą chyba 43 motocykle więc miejsca napodłodze może zabraknąć chyba że w stołówce.Ja was odprowadzam z Wojtkiem i Zbyszkiem do Wilnai na wsjkij słuczaj biorę namiot. Miejsca przed budynkiemjest do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) RobertJadą chyba 43 motocykle więc miejsca napodłodze może zabraknąć chyba że w stołówce.Ja was odprowadzam z Wojtkiem i Zbyszkiem do Wilnai na wsjkij słuczaj biorę namiot. Miejsca przed budynkiemjest do oporu...no wiec wlasnie o to mi chodzi... ale zrobimy tak jak waski (rob_rocki) pisze... :clap: ...bo namiotu mi sie nie chce brac... ani tym bardziej rozstawiac :bigrazz:... btw. tez dysponuje pewna tajna miejscowka na mazurach :wink: pozdr, w ps. ...rob oczywiscie na w-end zapowiadaja... deszcz :biggrin: Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekb Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A o której będziecie w Białymstoku i czy można z Wami jechać z Białegostoku do Sokółki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 A o której będziecie w Białymstoku i czy można z Wami jechać z Białegostoku do Sokółki? Ciężko powiedzieć o której będziemy w Białymstoku. Jak chcesz się przyłączyć i polecieć z grupą te parę kilometrów do Sokółki, to zadzwoń do Wiktora (organizator rajdu) on, na pewno w przybliżeniu będzie wiedział. No i jeszcze nawiązując do noclegów to ja bym się tym na waszym miejscu w ogóle nie martwił. Macie psiewory i więcej wam nie trza. Tylko chęci trza i pogody choćby japońskiej (czyt. jakotakiej) Wojtasik, Rob... a Jankiela nie udało wam się namówić? :clap: Galar... a co ty tak tylko do Wilna? Urlop przekimałeś na jakichś plażach czy co? :biggrin: Pozdriawiam wszistkich, ktiórzy uważiają żie są fajni! :wink: ZŁY BOB :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 moje slonko najdrozsze bobie zwany zlym ,ty moj kochany mezczyzno ktorys jeden z niewielu kochany przeze mnie w pupe dlaczego sam mnie nie namowisz??? przpypominajac sobie 14 dni spedzonych z toba na wspolnej wyprawie gdzie spalem na kamieniach i biorac pod uwage to ze proponujesz nocleg w podobnych warunkach, zachecony rowniez obecnoscia Twej zacnej postaci oczywiscie ze daje sie namowic pzdr i ko....ci.wpup.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 przpypominajac sobie 14 dni spedzonych z toba na wspolnej wyprawie gdzie spalem na kamieniach i biorac pod uwage to ze proponujesz nocleg w podobnych warunkach, zachecony rowniez obecnoscia Twej zacnej postaci oczywiscie ze daje sie namowic No to nieźle bedzie :wink: :bigrazz: ZŁY BOB :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi