kumbaros Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Panowie - tak trochę z innej beczki- w hornetach montujecie jakieś przednie owiewki?- szukam takiej jakieś pleksowatej do mojej X4. Pozdo z Cypra 4 oll!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ja miałem taką najprostszą szybke z plastiku za 70zl, ale zdjąłem bo cały ped powietrza walił w kask, juz lepiej przyjac na klate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumbaros Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 ja miałem taką najprostszą szybke z plastiku za 70zl, ale zdjąłem bo cały ped powietrza walił w kask, juz lepiej przyjac na klate Przy jakich prędkościach zaczynała Cię męczyc? Bo właśnie, szukam jakiejś sprawdzonej- ktoś pisał "Piug'a" czy coś takiego. W sumie to do 160 jest przyjemnie- ale wiesz, czasem sie chce odkręcic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRM Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Bo właśnie, szukam jakiejś sprawdzonej- ktoś pisał "Piug'a" czy coś takiego. Ciao, wybierz sobie model spisz kod modelu ze strony i poszukaj w PL lub na ebayu: strona PUIG Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumbaros Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Wielkie THX 4 u!!!! Otto chodziło, znalazłem i myśle że będzie w sam raz!!! Mam jeszcze pytanie- co myślicie o wydechach Scorpion- sugeruje się do mojej X4 parametrami z Hondy CBR600 F- chodzi głównie o kręcone prędkości obrotowe i napad mocy- ktos je testował (wydechy!!)?? Drogie są nieco bo wybrałem karbonowe owale- będą się komponowac idealnie ale lubie znac zdanie wymieniane "przy piwku". Kurcze te moto wymaga ode mnie czegoś więcej jak długie rury Akropowika czy innego ryłowyjca (bez urazy 4 fanatic), ale na orginałach jakoś nie moge jezdzic... Pozdro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 ja mam puiga w bandziorze 1.2 do 120 nie wieje. Tam jest jeszcze regulacja tej szyby , czy bardziej pionowo czy bardziej aerodynamicznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumbaros Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Dzięki- zdecydowałem się (z hornetki) teraz trzeba zamówic i cierpliwie czekac bo na Cypruch przytacza się wszystko bardzo siga, siga!!! Pozdrowinka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivory Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 hmmmm czuje w tym jakis przekret u mnie? jaki? :biggrin: :biggrin: to co, nikt nie posiada zadnego acewella w swoim szerszeniu? :( pozdrawiam :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 A ruch tutaj :) znalazlem fajne stronki do odpicowania honecika przed sezonem ! http://www.ermaxuk.co.uk/pages3/dbc.php … roduct=132 i max : http://www.streetfightersinc.com/919Accessories.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżygiT Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam ponownie ,dawno mnie nie było. Mam pewną zagwozdkę czy wiecie jak zbudowane jest zawieszenie w Hornet 900 2003 a i czym się różni w budowie wewnętrznej od rocznika 2004 . Mam zamiar przerobić zawiech na regulowany. Wydaje mi się że wystarczy wymienić śruby do regulacji i powinno działać ale nie mam 100% przekonania. A tak nawiasem Seba stronki te puszczałem już w obieg jakiś czas temu, niestety nic znacznego się w nich nie zmieniło , Znalazł byś może coś do turystyki jakieś mocowania bagaży do 900 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dźwięku Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam. Mysle o zakupie Hornet 900. Mam 189cm wzrostu i troche sie obawiam ze moge wygladac na 919 jak na maszynce do miesa. Wiem, wiem ...zarwacam gitare pierdolami ale wierzcie mi, ze nie mam jak tego sprawdzic. Obecnie przebywam w kraju w ktorym ciezko jest znalezc jakis dobry sprzet, nie mowiac juz o fajnym hornecie. I tak sprawdzam za i przeciw...wiecie jak to jest jak sie czlowiek podpala do kupna motocykla. Pocieszcie mnie i piszcie ze wszyscy hornecisci to koszykarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Ja mam 187. Przymierzalem sie kiedys do Horneta i bylo GIT. Nie wiem czy wysokosc siodla itd bardzo sie rozni do 900RR, jesli nie to jezdzi i wyglad sie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Panowie, nudą tu wieje:) Szykować Szerszenie, niedługo sezon:) Jak ktoś chce zobaczyć, ostatnio zrobiłem filmik z wycieczki z tamtego sezonu... ttuuuutaj Pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2009 przez Bulka Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Obawiam się, że do drużyny koszykarskiej, to by mnie nie wzięli. Mam 170cm, ale jakoś daje radę na 919-tce. Podczas jazdy to nie przeszkadza, natomiast mógłbym być trochę większy na parkingu. Jest różnica między 600, a 900 w gabarytach i 900-tka wcale nie jest małym moto. Nie wydaje mi się abyś głupio wyglądał na dużym Hornecie. pozdr Maciej Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Witam. Panowie, mam Horneta z 2001r, chciałbym zmienić w nim pare rzeczy żeby był jeszcze lepszy chociaż wszak dobry jest... Mianowicie, czy znacie jakieś zamienniki przedniego i tylniego zawiecha które pasują do HORNETY? Chodzi mi tu głównie o jakieś regulowane lagi, i porządny tylni amorek również z regulacją. Aha no i jeszcze czy lampa z roczników 2003 da sie zaadap tować do 2001? Pytam bo nie moge znaleść nigdzie takich info... a szukam już hoho PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi