jwpseba Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 WitamNie spotkaliscie sie moze z przykrywka/oslona na siedzenie pasażera ?lub widzieliscie moze oslone na chlodnice do 900 ? :icon_question: ps. co do zlotu to ja sie splukalem juz na wakacjach i lipa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zdobyłem , zeskanowałem, może sie przyda komuś, bo w polskiej wersji nigdzie do tej pory nie widziałem.klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 moze masz do 900 :D :P :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżygiT Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 moze masz do 900 :flesje: :icon_razz: :buttrock: :D Ja mam serwisówke w pdf do Hornet 900 ma 176 mb Ja mam serwisówke w pdf do Hornet 900 ma 176 mb A jak będziesz w ten weekend w Debrznie to mogę Ci ewentualnie podrzucić. Od 1 do 3 będzie tam zlot , szczerze najlepszy na jakim byłem a bywałem na wielu( stary klimat jak w latach 95). Będę tam na 100% więc możesz podjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Napisz gdzie ten zlot dokladnie ? zobacze co da sie zrobic bo ostatnio licho z kasa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Pozdrawiam wszystkie szerszenie.Mam takie nietypowe pytanko, jak wygląda hornet 900 pod siedzeniem? znaczy czy ma jakichś schowek? Jestem na etapie zakochania się tym motocyklem, możne ktoś z wawy spotkał by się ze mną i mógłbym sobie z bliska obejrzeć taką 900 A tu ciekawa wypowiedź o hornecie: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=5...0539&a=63370539 Pozdrawiam bluesowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahor Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam Schowek ma, a jakże. Co by miał nie mieć.Niestety mieszczą się w nim klucze, siatka (na piwo) i może jeszcze letnie rękawiczki. pozdr mahor Cytuj 654 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 ...i zestawik kluczy :flesje: a i sa takie zaczepy po bokach co mozna je wywalic na zewnatrz - wg mnie chyba na siatki z rynku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżygiT Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Napisz gdzie ten zlot dokladnie ? zobacze co da sie zrobic bo ostatnio licho z kasa :biggrin: Niestety pozmieniały mi się plany przed samym wyjazdem i nie byłem w Debrznie ale na Woodstock. Sorry za brak odzewu ale było naprawdę mało czasu. Jeśli chodzi o serwisówkę to mogę Ci podać jak ją zdobyć z emulasa. Ja tak zrobiłem. Wrzucę ją do udostępnionych i ściśniesz w parę chwil ma jakieś 170mb. Daj znać czy orientujesz się w temacie. Pozdrawiam wszystkie szerszenie.Mam takie nietypowe pytanko, jak wygląda hornet 900 pod siedzeniem? znaczy czy ma jakichś schowek? Schowek nie potrzebny, możesz kupić sobie plecak to o wiele wygodniejsze rozwiązanie i zależy od rodzaju i modelu motocykla. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 witamchcial bym sie dowiedziec w jaki sposob obsluguje sie te przyciski : http://img369.imageshack.us/my.php?image=111nt0.jpg domyslam sie ze ten drugi jest do HISSa a pierwszy do zegarow ale reszta d...jezli ktos mog by mi szczegolowo wyjasnic obsluge byl bym wdzieczny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DżygiT Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 witamchcial bym sie dowiedziec w jaki sposob obsluguje sie te przyciski : http://img369.imageshack.us/my.php?image=111nt0.jpg domyslam sie ze ten drugi jest do HISSa a pierwszy do zegarow ale reszta d...jezli ktos mog by mi szczegolowo wyjasnic obsluge byl bym wdzieczny :) Więc obydwa służą do obsługi zegarów jednym zmieniasz ustawienia drugim resetujesz trzymając pierwszy wciśnięty. Poza tym obsługuje HISS ale nie rozszyfrowałem tego jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 przyznam sie ze dalej nic nie kumam, ale poprobuje moze cos nie skrzanie :D z Hissem to jak wcisnalem drugi to przy wylaczeniu mrugala kontrolka hiss - tzn ze chyba byl wlaczony - chyba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Więc obydwa służą do obsługi zegarów jednym zmieniasz ustawienia drugim resetujesz trzymając pierwszy wciśnięty. Poza tym obsługuje HISS ale nie rozszyfrowałem tego jeszcze. Hiss;a "wyłaczasz" /właczasz tak: 1. Wkładasz kluczyk do stacyjki 2. Ustawiasz w pozycji ON 3. Wciskasz przycisk pod obrotomierzem na około 2 sekundy 4. Po chwili zapali się na moment kontrolka HISS Po wyjęciu kluczyka zaczyna migać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jwpseba Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Znalazlem stronke z ciekawymi kalmotami do 900http://www.hesa-motorsport.de/shop/catalog...-c-115_117.htmlmoze sie komus przyda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi