gumbal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) czy warto w to zainwestować? i czy to jest czterosów? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1443931 Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez gumbal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To jest dwusuw , 250ccm, i jeszcze zarejstrowany na motorower :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie bardzo on wygląda jak na rocznik 2002. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Według mnie to tez nie jest rok 2002, tylko to bedzie około 99 bo one mialy takie światła, ale moge sie mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 niedługo będą CR-ki 500 wystawiać na allegro z możliwością rejestracji na motorower aby jakiś 14 letni chłopiec z kartą motorowerową mógł sobie taki kupić i ''legalnie'' jeździć po drogach :clap: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja nie mam 14 lat i 125 juz mialem i mi sie znudzil a na utrzymanie 125 np yz mnie nie stac a slyszałem ze utrzymanie 250 2t jest duzo tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 to jest rok 92-94, gosc pewnie przebił numery z jakiegos motorowera z 2002 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 tez tak myslalem ze to jakis przekret ale nie byłem pewien dzieki za potwierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 aby jakiś 14 letni chłopiec z kartą motorowerową mógł sobie taki kupić i ''legalnie'' jeździć po drogach ... i sobie krzywdę zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 mój kolega w wieku 15 lat latał na exc 400 po roku stwierdził że zamocny i kupił huske te250, wcześniej miał skuter........ :clap: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Husa bardzo dobry sprzet. Dla poczotkujacego moze sprawiac problem. Dobra moc, zawieszenie. Husa stoi na wysokim poziomie. Godna polecenia. Smialo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Smialo polecamMiałeś ??że polecasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbal Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 co sadzicie o wre 125 99 rok. czy jest w stanie konkurowac np z yz czy jest to cos w rodzaju kmxa jesli chodzi o moc bo zawieszenie na bank ma lepsze. jest sprowadzona z niemiec przebieg 35 tys rzekomo po remoncie silnika. domyslam sie tez ze był jezdzony raczej po drogach publicznych ze wgledu na opony w jakie jest wyposazona ceni sobie 5500 do rejestracji duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 co sadzicie o wre 125 99 rok. czy jest w stanie konkurowac np z yz czy jest to cos w rodzaju kmxahusqa wre125 nie jest w stanie konkurowac z yz,b o yz to full cross, a wre to takie endurko w rodzaju kdx-a, czyli lepsza od kmx-a. 5500 to niby nie jest dużo, ale wielu ludzi pisze że po remoncie, a po tygodniu sie okazuje że cały do remontu. Poprostu musisz dobrze go obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) husqa wre125 nie jest w stanie konkurowac z yz Nie jest w stanie bo jest we wszystkim słabsza, w ogóle nie została wyprodukowana żeby konkurować z crossówkami. Za te 5500zł mozesz jechać ogladać. Jak ok to stargowac do 5000zł i cieszyć sie z jazdy w tych ostatnich już dniach wakacji... :) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Kaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi