zgier Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Było mega super :P Fajnie jest czasem zrobić jakiś dobry uczynek :crossy: Wszystkim się podobało i dzieciakom i nam :D P.S Cytryna nie ma za co dziękować, ale przełączać na rezerwe to można bez postoju :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 no w B4 nie mozna ;pprzy przelaczniku mam tyle jakis kabelkow ze trzeba to robic bez rekawicy, bo inaczej sie nie da ;p dawac jakies zdjecia, moze na jakis bede ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 witam no podobało mi się też, dobra impreza. jak ktoś przy ognisku skwitował "no to się mini zlot zrobił".Przejażdżki z dzieciakami nawet mi frajdę sprawiały :P hehe. pozdr, mam jakieś foty też więc muszę pomyślieć je gdzieś załączyć. PS. nie wiedziałem że KTM jest 4 osobowy :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a no fajnie było trochę się zdenerwowałem pod koniec, ale ch*j - przejdzie mi !czekam na fotypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a co sie stalo pod koniec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 a nic na dobrą sprawę - o fakt mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Było dobrze w H**!!! To powinno wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ FZS600 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 :P SUPER IMPREZAI TE ZADOWOLONE MINY DZIECIAKÓWDZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) juto wieczorem będe robił galerię jak ktoś nie ma co zrobić lub nie wie jak wrzucić fotki to niech przesyła domniewszytsko wrzucę na stronke i opublikujęadres [email protected] tylko dzielcie paczki max po 10MB Edytowane 23 Września 2006 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 LUZER- nie ma co sie denerwować- 'uszy do gory'-sam przyznasz ze wypad był udany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 Było wypaśnie!!! Brak słów żeby opisać tę radochę! :P UWAGA! PROŚBA DO FOTOGRAFÓW! Spakujcie swoje zdjęcia zipem i wrzućcie na http://rapidshare.de/ , a potem podajcie tu linka. Mogę zrobić galerię i wrzucić na dobry i szybki serwerek bez limitów wielkości. Cytryna, na rezrerwę przełącza się podczas jazdy :D Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 23 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) Wyjazd udał sie w 100%.Nie wiem kto miał więcej radochy, dzieciaki z jazdy czy ja patrząc na ich zadowolone miny.Oby takich wypadów było więcej! Niech nam żyje organizator wyjazdu, nasz PREZES RADEK... :P Edytowane 23 Września 2006 przez NEH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 (edytowane) no było fajowo troche fotek z wypadu na stronie www.chinol.friko.pl ( mała galeria) :P luzer daj namiar na siebie podesle ci fotki :D Edytowane 24 Września 2006 przez chinol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 wypad byl zajefajny adzieciaki i klimat super mam nadzieje ze w nastepnym sezonie tez tam wpadniemy :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 24 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2006 mnie tam sie potobało tak samo jak ostatnio jednym słowem wypad pierwsza klasa :crossy: frekfencja była bardzo duza, a o 14 w esce było o tym wyjeździe słychac w radiu. Pozdrowionka dla wszystkich obecnych w Szamotulach :P :D :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi