Skocz do zawartości

POZNAŃ-SZAMOTUŁY DOM DZIECKA

radek320
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ok. 13 to byla tylko propozycja

robimy tak

15.00 ZBIORKA NA BULGARSKIEJ

16.00 WYJAZD DO SZAMOTUL

kto nie zdazy na lecha iech daje od razu na miejsce

( do Marco dla ciebie zbiorka o 14.30)

powrot wyjdzie w praniu generalnie jak ktos musi wczesniej to nie ma problemu zawsze mozna sie zerwac i tak wszyscy razem nie beda wracac

DO Norbiego---- powiadom kogo trzeba w radiu S o naszej akcji moze sie zainteresuja

pozdro i do zobaczenia w sobote

Myśle, że wystarczajace kino dla dzieciaków to WY :icon_razz: i zaden film tego nie zastapi :) już czekamy i sie organizujemy, zaczynamy pocierać patyczki aby ognisko rozpaliło się do soboty :notworthy: dzięki za odzew :biggrin:

Edytowane przez sIza

Witam!

Słyszałem o tym spotkaniu w domu dziecka i chciałbym się przyłączyć jesli będę mógł się wyrwać w sobotę. Rozumiem, że jesli wyjazd z Poznania ok. 16.00, czyli na miejsco 16.40 w Szamotułach?

Pozdrawiam

Hil

Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php

i tak trzymac panowie

Zgier i Hil zapraszam napewno dacie rade na miejscu bedziemy na 17.00

Mało tego! Z Opalenicy prawdopodobnie nie przyjadę tylko ja.

Pozdrawiam

Do soboty

Hil

Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php

ja chyba bede stal na prpmocji w swadzimiu, wiec moze uda skrocic mi sie czas mojej pracy do 15:30, wiec powinienem zdazyc byc okolo 16 na bulgarskiej, chyba ze po drodze wpadniecie pod supermarket ( moze ktos zatankuje bo tam 95 kosztuje 3,69 ;p ) i ja sie zabiore z wami , bo nie mam pojecia jak tam dojechac :/

Edytowane przez cytryna ( bandit 400 )

Oto adres:

ul. Lipowa 27

Jak będziesz jechał :biggrin: z Obornik, to na pierwszych światłach skręc w lewo, a tam albo usłyszysz charakterystyczny "delikatny" pomruk silników albo po lewej zobaczysz duży budynek domu dziecka. :biggrin:

Edytowane przez DUANDR