TOMAJ Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 mysle ze spotkanie zrobimy kolo 13 na lechu niestety ja dopiero wyrobie sie najwczesniej na 15tą-praca :biggrin: ;) ale jak was nie bedzie na bulgarskiej to dojade do domu dziecka :P :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a ja mam o 14 spotkanie organizacyjne na uczelni :biggrin: i jeszcze chyba puszka bede musial jechac do poznania, wiec chyba dupa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 To może ustalmy jakąś konkretną godzine ( mi pasuje każda jeśli będe wiedział która ;) )Lub ew dwie grupy np jedna o 13 a komu pasuje później to np o 16 :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dokładnie, żeby nie robić zamętu. Miało być o 15. Konkretnie proszę, o której zbiórka, a o której wyjazd. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 No właśnie i o której się nas tam spodziewają? Ja jestem chętny zeby jechać, tylko jak dla mnie im wcześniej tym lepiej bo ok 19 będe musiał być w P-ń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 ok. 13 to byla tylko propozycja robimy tak 15.00 ZBIORKA NA BULGARSKIEJ16.00 WYJAZD DO SZAMOTUL kto nie zdazy na lecha iech daje od razu na miejsce( do Marco dla ciebie zbiorka o 14.30) powrot wyjdzie w praniu generalnie jak ktos musi wczesniej to nie ma problemu zawsze mozna sie zerwac i tak wszyscy razem nie beda wracac DO Norbiego---- powiadom kogo trzeba w radiu S o naszej akcji moze sie zainteresuja pozdro i do zobaczenia w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Nio to wszystko pasi :icon_razz: Teraz tylko czekać do soboty :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 (edytowane) Myśle, że wystarczajace kino dla dzieciaków to WY :icon_razz: i zaden film tego nie zastapi :) już czekamy i sie organizujemy, zaczynamy pocierać patyczki aby ognisko rozpaliło się do soboty :notworthy: dzięki za odzew :biggrin: Edytowane 18 Września 2006 przez sIza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam! Słyszałem o tym spotkaniu w domu dziecka i chciałbym się przyłączyć jesli będę mógł się wyrwać w sobotę. Rozumiem, że jesli wyjazd z Poznania ok. 16.00, czyli na miejsco 16.40 w Szamotułach? Pozdrawiam Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgier Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 To ja też się przejade, zrobimy dzieciakom troche radochy myślę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 19 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 i tak trzymac panowieZgier i Hil zapraszam napewno dacie rade na miejscu bedziemy na 17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 i tak trzymac panowieZgier i Hil zapraszam napewno dacie rade na miejscu bedziemy na 17.00 Mało tego! Z Opalenicy prawdopodobnie nie przyjadę tylko ja. Pozdrawiam Do soboty Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) ja chyba bede stal na prpmocji w swadzimiu, wiec moze uda skrocic mi sie czas mojej pracy do 15:30, wiec powinienem zdazyc byc okolo 16 na bulgarskiej, chyba ze po drodze wpadniecie pod supermarket ( moze ktos zatankuje bo tam 95 kosztuje 3,69 ;p ) i ja sie zabiore z wami , bo nie mam pojecia jak tam dojechac :/ Edytowane 20 Września 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joe Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 moze i ja dotre,ale od razu tam podjade kolo 17 dlatego tez,czy ktos moglby podac adres tego domu dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUANDR Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 (edytowane) Oto adres:ul. Lipowa 27 Jak będziesz jechał :biggrin: z Obornik, to na pierwszych światłach skręc w lewo, a tam albo usłyszysz charakterystyczny "delikatny" pomruk silników albo po lewej zobaczysz duży budynek domu dziecka. :biggrin: Edytowane 20 Września 2006 przez DUANDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi