TOMAJ Opublikowano 16 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2006 został tydzień mozna zacząć konkretnie ustalać co i jakkto jedzie o której itp przydala by sie jakas wstepna lista uczestnikow tego wypadu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Jeśli nie będzie lało (padać może :buttrock: ) to OCZYWIŚCIE będe :( :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 WitamOczywiście tez się pisze na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 przydala by sie jakas wstepna lista uczestnikow tego wypadu wpisujcie się to listę się zrobiliczymy że frekwencja dopiszę tak jak poprzednio około 30 sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chinol Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 oki ja tez sie pisze wezmę full opcje kufrów to zapakujemy kiełbe do mnie :buttrock: wstępnie wpiszcie mnie na liste :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 ja też się pisze jak nie będzie padać ! spotykamy się na Bułgarskiej prawda ? około której ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja raczej też pojade :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymekk Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 mnie oczywiscie wpiszcie na liste :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Ja juz pisałem ze jade i teraz tylko potwierdzam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Pogoda ma być na wypasie, przynajmniej w telewizorni tak mówili. Ja będe na 100%. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr3g Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 WItam, calym sercem jestem z Wami. Postaram sie dolaczyc, ale... nie wiem czy sie uda, tak sie sklada ze dokladnie w tym czasiefirma w ktorej pracuje bierze udzial w AgroShow na Bednarach... nie wiem czy uda mi sie wykrecic. Jednakze jak nie cialem i sprzetem to duchem na pewno bede z Wami !!! Cel szczytny takze warto go promowac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 17 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 qr3q----- dasz rade naperwno najwazniejsza pogoda a ma byc wiec damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norberto Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 wiadomo że bede...:crossy: a moze powinienem pomyslec o kinie letnim dla dzieciaków :biggrin: ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Dlaczego nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 18 Września 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 a moze powinienem pomyslec o kinie letnim dla dzieciaków Norbi nie przeginaj ten dom prowadza siostry zakonne za takim repertuałem kina jak ostatnio pogonily by nas daleko oj daleko PAMIETAJCIE ZE TO JUZ W TA SOBOTE mysle ze spotkanie zrobimy kolo 13 na lechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi