kris02 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 LUZI masz idealne siodelko na baku do worzenia dzieciakow :flesje: przynajmniej beda mogly wygodnie posiedziec ;) A szczególnie ten mały, co non stop mówi: "szybciej, szybciej.." :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A szczególnie ten mały, co non stop mówi: "szybciej, szybciej.." :clap:Tak co drugie mówiło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No fakcik - nóżki wywalą na crashpady i heja :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja oczywisce tez wpadne - moze zabiore kumpla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 No ja już rezerwuję termin i dobrą pogodę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja oczywiście wszystko zrobie żeby też przyjechac :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sIza Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Cieszy :clap: mnie ponownie taki odzew na nasze zaproszenie już nie mozemy się doczekać, no i w jesień wjedziemy na motorach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 jak tylko pogoda dopisze to oczywiście też jade :D :clap: :biggrin: ;) :evil: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek320 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 MYSLE ZE DAMY RADE TAK JAK W CZERWCU DZIECIAKI BEDA ZADOWOLONE A TO PODSTAWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja jak zwykle jade na 100% i tyle :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A tutaj link specialnie dla krisa odnośnie tego wypadu!!! http://www.plk-sa.pl/index.php?id=198 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A tutaj link specialnie dla krisa odnośnie tego wypadu!!! http://www.plk-sa.pl/index.php?id=198 ;) Noo ;) Ten przejazd w górnej częsci strony jest poprostu the best ;) Przez niego mozna przejechać bezpiecznie nie wybijąc się w góre :) Spoko teraz już mi się jakoś inaczej jezdzi, jakies takie opanowanie przyszło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Będe, wiadomo. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 I ja rowniez postaram sie byc :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 :icon_razz: hej jak zbiore dobra ekipe z piły to i my postaramy sie być :icon_razz: ;) :biggrin: :P :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi