Marcin® Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 - james stewart 80cc :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.J crew Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 - james stewart 80cc :smile:Spoko jest ten małolat :icon_eek: to zobaczćcie to ;] Ja w wieku tych niektórych chłopaków mażyłem o motorynce a oni prezętują już poziom :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 jak w temacie sklepałem filmik na mojej zwirowni:) ogladajcie i komentujcie:) a i takie pytanie na sa dwa rodzaje zapisanych wiadmosci (szerokosc wyskosc i rozmiar felgi) w jednych pisze np 100/100/18 no to jasne szerokosc wyskosc i rozmiar felgi ale jak np. pisze 3.50 albo 4.00 i skad mam wiedziec jaką ma szerkosc albo wsykosc . wyłumaczcie mi ta głupia zecz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) wiesz co to jest kask?? pisze 3.50 albo 4.00 i skad mam wiedziec jaką ma szerkosc albo wsykoscniech ci powie ten co pisze Edytowane 26 Listopada 2006 przez eloelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thror0 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 spoko jak ja bym mial cos takiego niedaleko to bym zebral ludzi i cos zrobil zeby mozna bylo fajnie poskakac :] mam w okolicy stary kamieniolom ale jest za duzo kamoli i glazow zeby cos zrobic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 A gdzie ten filmik jest? Jeżeli ten co w podpisie to z megaupload mi nie sciąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.J crew Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 No i ja tez nie ściągne i myśle, że nikt nie ściągnie bo niema tej dopowiedniej stronki z linkiem do ściągania, poprostu nie do tał :/ a co do miejscuwek w około Małkinia jest tego tyle iele sobie mozna wymażyć :icon_razz: spytajcie Enduroboja :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 poprostu panowie albo traficie ze limity niebęda przekroczone albo tzreba sciągnąc tego tolbara nizej "download the mega upload toolbar" potem to instalujesz i w internet explorer (nie w opera mozila itp..) właczasz i działa wszystko:) a ten co gasi tak na tej 80ccm to hyba bubby jakas rodzinka..:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 [...]a ten co gasi tak na tej 80ccm to hyba bubby jakas rodzinka..:)http://en.wikipedia.org/wiki/James_Stewart_Jr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Kawałek z naszego filmiku ktory zaczolem montować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.J crew Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Kawałek z naszego filmiku ktory zaczolem montować Spoko i gratuluje, przedewszystkim EXTRA miejscuwki macie :bigrazz: takie miejsca nie jeden by chciał :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://www.youtube.com/watch?v=r5LfntxWQp4&NR polecam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 http://www.youtube.com/watch?v=r5LfntxWQp4&NR polecam :buttrock: Miałem okazje coś takiego na żywo zobaczyć na MP w Nowym Kościele ;) Fajnie dawali rade..Szczególnie czołówka :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Hoho Bubba to naprawde potrafi :)Zobaczcie ten filmik, krotki ale bez komentarza POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi