Stan Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 jak sie nie ma co robic to napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ;) Dokładnie Stan! Szcególnie, gdy jedziesz poważnie zapakowany na Wschód, a tu jeszcze z dwa spray'e trzeba upchać, bo jak nie po 300/400km trzeba trysnąć :icon_twisted: , to po deszczu musowo. A nie wszędzie kupisz jakieś smarowidło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 WAŁ NAPĘDOWY najlepszy do wszystkiego, dał by konia z rzędem, temu kto mi przerobi moją Kawę na wał napędowy :) Uzywałem motocykla z tym napędem przez kilka lat, cudowne, to były lata :D Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Janusz, wiesz że mnie 2 razy namawiać nie trzeba :) . Tak na serio - dobrze serwisowany łanuch (o czym już Dex wspomniał) jest naprawdę mało kłopotliwy i nawet nie musi brudzić motocykla. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 jeśli omnie chodzi to po tym temacie wybieram kardana. Ale łańcuch mnie też zadowala, a praca przy nimm to dobra frajda. Ale przemawia do mnie kardan nie wiem tylko czemu nie śni mi sie po nocach. :) Ale on jest najlepszy bo czamu montowali by złom do Rocketa III. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narek23 Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 ja polecam wal kardana, jest bez obslugowy. Nie trzeba sie bawić w smarowanie i naciaganie łańcucha co kilkaset kilosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi