słoma Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 co tu pisać ,,,,,,,,,, jeździ sie ... i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizun Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Nie ma o czym.Moja jazda przez ostatni miesiąc to: praca<->dom :P , no i okazjonalne wizyty u mechanika na wymianę klocków i łożyska z przodu :dry:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 no to faktycznie ...kiszka :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 2 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 e tam .kicha to by była , jakby się nie jeździło :) set .. prawie co tydzień dochodzi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 heh...dalej cisza w tym kąciku... no to zapodam temat... właśnie odkryłem przy wymianie oleju w zawieszeniu że przetarł mi się chrom na lagach a w waszych sprzętach wszystko gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak1965 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 WitamW pzerwie między przyjazdami do Polski zrobiłem synchronizacę gażników.Nie to samo moto.Ciągnie z dołu przepięknie.Zostało mi jeszcze wymiana zaworków iglicowych i linki od gazu no i nowe buty na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 e to ile masz przejechane że już wymieniasz zaworki (jakie zaworki bo nie jarzę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 no powoli zbliżamy się do końca sezonu , po gumie widzę ,że na wiosnę chyba będzie trza założyć nową i jednocześnie planuje profilaktycznie wymianę łożyska na tyle i smarowanie " na kardanie" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak1965 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 e to ile masz przejechane że już wymieniasz zaworki (jakie zaworki bo nie jarzę)Przejechane 52tys.mil,a zaworki iglicowe są do wymiany w gażnikach.Puszczają paliwo.Łożysko na tyle też wmieniłem ,była najwyrzsza pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 no to pewnie ma prawo lać , chociaż u mnie nic takiego po tym stanie licznika się nie działo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 hm , ja też nie słyszałem o takiej przypadłości w Valcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 no właśnie chyba "serwis " Cię na koszty naciąga... :biggrin: ...zmień serwisanta na prawdziwego mechanika... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak1965 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Może macie racje , ale faktem jest,że przy otwartym kraniku paliwa po dłuższym czasie zalewa mi 3 cylindry.Musi trochę popracować,żeby je po koleii przepalić.Nie jest to specjalnie uciążliwe ale trochę irytujące.Jeśi chodzi o mechanika jak narazie w kanał mnie nie wpuścił,tak że w zasadzie to ode mnie zależy czy zrobię tą wymianę czy nie.Koszt to 350PLN za komplet zaworków na wszystkie gażniki.Mogę to premyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 dlaczego zalewa? być może to zaworki , ale proponuje żebyś sprawdził jak ustawiona jest przepustnica motylkowamoże to być efekt nieprawidłowego zabiegu synchronizacji gaźników , a tak przy okazji , ilu wakuometrów użył mechanik 4 czy 6ciuodpisuj to podpowiem Ci co masz zrobić żeby zostało w kieszeni 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ja mam dołożony filtr paliwa , mój macher mi założył , bo powiedział że trzeba i już :) .... jestem zadowolony nawet z tego , bo bywa często ze zapominam zamknąć paliwo i moto stoi tydzień jak ostatnio , z odemkniętym kranikiem paliwa i nic się nie dzieje , zapalam bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi