joinery Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 ... proste koła zębate w skrzyni biegów sprawiają wrażenie wycia ... ale taki urok ..., jest na to sposób który polecam ,.. jazda w zatyczkach do uszu, wtedy słyszy się tylko te pozytywne miłe dla ucha dźwięki, a co do wydechów "Cobry" one nie są puste ! ... mają specjalne wkłady , które można oczywiście w prosty sposób usunąć i wtedy alarmy w samochodach się włączają ... ale nie polecam tego łoskotu , na dłuższą metę nie do zniesienia...a co do przeprosin to nie ma po co ... jest tu jeden czujny "moderator" z psem w avatarze który szybko weryfikuje posty i przenosi tam gdzie niby ich miejsce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 coś musi buczeć w tym moto :) . :) :biggrin: jakby skrzynia nie buczała podczas przyspieszania to nie wiedziałbyś ze na spalinowym silniku jedziesz :) , Cobry są fajne , ale jak jedziesz przed "zawodnikiem " co ma takie wydechy , bo jak jedziesz za nim to po 2 godzinach masz dość a po 6 to byś kogoś zabil :banghead: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zajcow tak już jest z tą skrzynią. Słychać ją i tyle. Na norweskiej stronie miłośników Valkirii jest całe zestawienie wydechów i przeróbek. Ja mam delikatne przeróbki. Są cichsze od Cobry, a głośniejsze od oryginału. Podobno najfajniej brzmiącym wydechem był Hard Krome, ale wyszedł z produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 co do tych którzy jeżdżą za mną to wcale nie narzekają ... więc teoria nie potwierdzona (jak pisze Słoma) a przeważnie prowadzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 (edytowane) albo jeździsz wolno , albo krotko :) , no może trochę przesadzam :) Edytowane 4 Sierpnia 2014 przez słoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 słoma mieszkam od Ciebie nie całe 40 km ,. może sie zgadamy i podjade do Ciebie w któryś dzień (moze być w tygodniu ) , poznamy sie i przy okazji posłuchasz mojedo moto a ja Twojego , co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 pisz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zajcow tak już jest z tą skrzynią. Słychać ją i tyle. Na norweskiej stronie miłośników Valkirii jest całe zestawienie wydechów i przeróbek. Ja mam delikatne przeróbki. Są cichsze od Cobry, a głośniejsze od oryginału. Podobno najfajniej brzmiącym wydechem był Hard Krome, ale wyszedł z produkcji....raczej nie był taki zaje...fajny skoro już nie produkują... :dry: te są super.. nie za głośne nie za ciche... no może nieco przykrótkie w oryginale, ja swoje przydłużyłem i jest git (pisałem o tym wcześniej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 (edytowane) http://www.valkyrienorway.com/hardkrome.Były ok, ale kosztowały 1300 dolores, a rynek na akcesoria do Valca się troszkę kurczy. Edytowane 5 Sierpnia 2014 przez Geni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Witam , przyznać sie mi tu zaraz którego z Was (kolor motocykla taki jak posiada joinery ) mijałem wczoraj w godzinach przedpołudniowych w Bieszczadach w okolicach Dukli , dla ułatwienia dodam że miał pięknie brzmiące wydechy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joinery Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ... No to może mnie mijałeś bo wracałem ze zlotu na Siravie tylko że przez Dukle jechałem grubo po 16-ej :crossy: a wydechy Cobry naprawdę pięknie grają... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajcow Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) W pierwszej chwili tez sobie pomyślałem że to Ty , ale niestety około 16 to ja byłem już w okolicach Brzeska ...Może następnym razem kiedy będe w Twoich okolicach uda nam sie spotkać :) pozdrawiam . Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez zajcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C z e j e n Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 panowie jak połączyć iphone z radiem >?pisze jak wół aux ale gdzie podłączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 nie wiem czy dasz rade , na tych gniazdach z lat 90-tych , ja słucham tylko muzy z transmitera gdyż nic nie przerabiałem z radiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMETA BELGIA Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam Wszystkich od niedawna jestem posiadaczem walca ze stanow i to chyba pierwszy błąd jaki zrobiłem :) Nie mzemy z kumplem dojsc do ładu z nią najpierw przy odpaleniu szlo paliwo tłumikami potem po krotkiej jezdzie przestala palic wogole przy nacisnieciu na starter tylko swiatla przygasaly i nic więcej kolega jąwział na krotko to zaczeła krecic i odzywac sie ale tylko jak rozrusznik chodzil tak jakby iskre gubila gdzies i dalej to paliwo wali z tlumikow a no i ma jeszcze takie urzadzonko obok akumulatora DYNA raz to swieci raz mruga raz gasnie nie wiem o co kaman :) moze ktos z Was mial cos podobnego ? prosze o pomoc bo mieszkam w belgii i servis pusci mnie tu z torbami pod most :)pozdrawiam kometa belgia a jest to motocykl GL 1500 C Z 98 ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi