Staszek_s Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) witam, tak sobie dumam, bo na dworze pada, jaki motocykl jest fajniejszy..1. BMW R1150 R:zalety - typowy, zawsze możliwa odsprzedaż, 85KM, wał kardanawady - brzydal!2. Trimph Thunderbirdzalety - ładny... wygodny, dopracowany stylistycznie - mało plastyku, dużo chromu, nietuzinkowywady - mało mocy - 69KM, napęd łancuchem, relatywnie starszy rocznikowo.. To oczywiscie subiektywne porównanie, może ktoś ma ochote doradzić coś lub podzielić się doświadczeniem z tymi motocyklami.pzdr Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Mnie się na beemce fajnie jeździło. Co Ci się w nim nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 tylko wygląd! Wrażenia z jazdy mam pozytywne. Natomiast Triumph mi się bardzo podoba, niestety nie jeździłem ... Pamiętam tylko opis ze ŚM lub Motocykla, iż "angielskie konie mechaniczne są jakby bardziej wypasione od japońskich", więc może te 69 kucyków wystarczy...W końcu nie szukam jaiegoś szybkiego motocykla tylko stylowego, ale nie choppero-cruisera.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 No to o wyglądzie ciężko dyskutować :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 tak, dlatego chciałem przeczytać, czy ktoś nie ma jakichś złych doświadczeń... Ale życie uczy, ze najlepiej samemu potestować, tylko kurde drogo wychodzą takie testy, jak co roku trzeba zmienić moto...Ale nic to, w końcu to hobby!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Znam to uczucie :icon_twisted:Z R1150R nie miałem żadnych złych doświadczeń. Na Triumphie nie latałem. Może jakieś jazdy próbne gdzieś sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregmoto Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 na jazdy mozesz sie umówic w salonie ale nie na T-birda bo jego już nie produkują. :icon_arrow: betki sie dobrze prowadzi,ale nie mają tego "czegoś" i charakteru!Ja je stem zwolennikiem "ptaszka"!!!!Ale to moje zdanie i lepiej mnie nie słuchać bo jestem zakochany w Thunderbirdzie,bo sam takowego posiadam i od dwóch lat ujeżdzam.... ;) I wcale nie ma za mało mocy bo to trzycylindrówka i ciągnie od dołu,pozatym jest mocniejsza wersja SPORT,choć mi się bardziej podoba wersja klasyczna(taką mam).Ja w swoim maleństwie dokonałem pownych zmian i teraz mam mocniejsze moto :icon_arrow: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 witam, tak sobie dumam, bo na dworze pada, jaki motocykl jest fajniejszy..1. BMW R1150 R:zalety - typowy, zawsze możliwa odsprzedaż, 85KM, wał kardanawady - brzydal!2. Trimph Thunderbirdzalety - ładny... wygodny, dopracowany stylistycznie - mało plastyku, dużo chromu, nietuzinkowywady - mało mocy - 69KM, napęd łancuchem, relatywnie starszy rocznikowo.. To oczywiscie subiektywne porównanie, może ktoś ma ochote doradzić coś lub podzielić się doświadczeniem z tymi motocyklami.pzdr Sugeruje rozejrzec sie za Vmax'em, ma wszystko co BMW i Triumph razem wziete... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 pewnie że Vmax ma wszystko co ma BMW i Triumph razem wzięte,to znaczy waży tyle samo co te dwa motocykle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi