J.Pastor Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Czy możecie polecić jakiś głośny klakson do moto? / instalacja 12 volt/. Może od jakiegoś auta? Próbowałem już kilka różnych i są "normalne", tzn. średnio głośne. Chodzi mi o taki, że jak użyję to na pewno mnie usłyszą - to w ramach bezpieczeństwa na drodze, żeby ostrzec itd. Puszkarze mają często zamknięte okna, słuchają muzyki i nie słyszą co się dzieje dookoła. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam klakson ze sklepu motoryzacyjnego za 12 zł, bardzoooo głośny. Firma: TSKSC. Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez marcpol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaszpir Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (edytowane) W katalogu Louisa jest kilka. Np. 115 dB (czyli młot pneumatyczny :biggrin: ), 12 Volt, 3 ampery poboru prądu. Cena 13 ale niestety ojro :crossy: .Pozostałe mają 100-110 dB, ale wydaje mi się, że to też wystarczy.Pozdro Edytowane 7 Sierpnia 2006 przez Kaszpir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 ja widzialem na allegro taki klakson jak sie montuje w tirach (pneumatyczny??) kosztowal chyba 120 zl ale mial 2 trabki i mini kompresor bardzo malo miejsca zajmowal a wytwarza z 140 db (widzialem taki w akcji ) ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 u ojca w samochodzie i w skuterze mam na powietrze , ale dopiero daje czadu gdy się dowali ciśnienie 8 atmosfer :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Prawdopodobnie masz rozregulowany klakson. Regulację przeprowadza się albo śrubką z tyłu klaksonu, albo wewnątrz klaksonu podkładkami dystansowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi