Z3US Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 Jak zdjąć wszystkie graty zprędkościomieża żeby w jawie 50 założyć sobie białą tarczę ? (szkiełko i wskazuwkę i inne blokujące żeczy) A tu jest tarcza ściągnięta z pewnej strony, ale musiała przejść bardzo wiele poprwek www.republika.pl/staregry01/Bialatarcza.jpg czyli praktycznie jest "prawie" mojej roboty.Jest gotowa do drukowania :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 skalibruj sobie ten zegaz pomnóż razy dwa tam gdzie masz 60 daj 120 gdzie 20 daj 40 wszystko razy dwa było by to naprawde ciekawe...... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2003 nie myślałeś może o elektronicznym liczniku?? ja tak mam w mojej Sendzie. niestety przy prędkości około 90 km/h zawiesza sie, ale w Jawce z pewnością zdałby on egzamin. chodzi mi tu oczywiście o zwykły rowerowy licznik :evil: jest bardzo prosty w montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Ja tez mam rowerowy w ogarze chłopaki sie smieja ze z R1 wyjołem go.Naprawde zdaje egzamin nic sie nie wyrabia anio slimacznica ani linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 A jaki jest w ogóle zakres wskazań takiego licznika rowerowego.Może też bym o tym pomyślał jeśli znajdę sposób jak sęsownie wkomponować go w klasyczny sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Nie wiem jak to jest na kołach ,ale jak nie zamontowalem go jeszcze tylko ustawlilem parametry i zlapalem w jedna reke licznik i czujnik a w druga ten magnes i tak przejezdzalem jak najszycbciej sie da obok siebie to pokazal mi 127km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Ja w swoim rusku miałem zamontowany licznik rowerowy. Działałby poprawnie gdyby nie to że zaraz po włączeniu silnika pokazywał kosmiczne prędkości. Łapał po prostu jakieś zakłócenia. Próbowałem ekranować ale nic nie pomogło, zamontowałem inny i spoko działa. Ma zakres prędkości chyba do 230 km/h czyli raczej nie zamknę ruskiem licznika :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Nie pieprzcie mi o rowerowym liczniku. Ja sie tylko pytam jak zdjąć wskazuwkę i inne blokujące rzeczy i szybke odrazu. Bo chce założyć białą tarcze i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Chyba palcami co trzeba troche pomyslec.tak łatwo nie pujdzie ze zdjeciem tych czesci,jesli jestes poczatkujacy to uszkodzisz caly zegar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Możliwe, ale jest jeden plus ! Aktualnie przy moto mam jebniętą całą lampe, i licznik, czyli musze kupić nową, a na starej będe experymentował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 28 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 A jak miał bym już jakiś zegar założyć to TYLKO obrotomież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 Nie warto zakladac obrotomierza.Nowy licznik kosztuje 63 zł do tego nowa slimacznica z 20 i linka z 9 zł nie oplaca sie to lepiej kupic rowerowy licznik za 30 zł i jezdzic na nim i raz na rok albo zadziej baterie wymienic.Nie rob zadnych obrotomierzy wpakujesz pelno kasy a potem znudzi Ci sie jawka wiem to po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PituŚ Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 No ale ja bym nie chciał licznika rowerowego w Jawce wolał bym zeby wygladał porzadniejeszcze jak byl ten predkosciomiez był podswietlany to by było cos 8)widzialem kiedys predkosciomiez do 80km/h z białymi tarczami i czerwonymi cyferkami za 50 zł jak bym miał kase to bym go kupił. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 29 Maja 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Mam już rozwiązanie na mój dylemat :) to ono : Niedługo kupie sobie ten licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 co do rowerowego, to nigdy nie zadział przy więkrzym motorku, bo silnik wytwarza pole magnetyczne kture interferuje z polem wytwarzanym przez czujnik licznika, ten na widelcu Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi