aftys6 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I nareszcie kupiłem. :icon_razz: Od wczoraj stoi w moim garażu piekna Honda CB.Jak to określił moój kumpel jest to najlepsza Honda w swoim przedziale wiekowym jaką widział.Lśni na niej w 100% oryginalny lakier ( jedynym defektem jest małe zadrapanie w dolnej częsci baku).Śilniczek pracuje jak suszarka, cicho, płynnie i równo.Dodatko poprzedni właściciel wymienił opony na nowiutkie Pirelli, klocki i łancuch. Na nowych gratach przejechał zaledwie 300 km ( bez ściemy :-)).Zostaje mi tylko dokonać gruntownego czyszczenia i woskowania. A wiec do zobaczenia na drogach lubelszczyzny. :) Jak odbiore cyfre z serwisu to obiecuje wrzucić kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No to nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulowac !!!Miłej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unicron Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratki :icon_razz:Fajne moto, miałem juz takie kupić, ale XJtka sie nawineła:)A który rok i jeśli można spytać ile Ciebie kosztowała? Chciałbym zobaczyć za ile mogłem kupić w śrdenim stanie, a za ile Ty kupiłeś. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez Unicron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 no, gratuluje.oby ci dobrze służyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 W koncu konczy sie moda na GSy i ludzie zaczynaja kupowac inne motocykle :icon_razz: Gratulacje Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 W koncu konczy sie moda na GSy i ludzie zaczynaja kupowac inne motocykle :) Gratulacje No i oto chodzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje Mam nadzieje ze bedziesz zadowolonyn ze sprzeta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidler Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Gratulacje, ale jestem pesymistą co do orginalnego lakieru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Gratuluję i życzę samych udanych i miłych wypadów :) :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonix Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Gratulacje ! Oby Ci służyła ! :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 mam nadzieję, że i ja wkrótce będę się mógł tak pochwalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 (edytowane) Gratulacje :) ..dbaj a będziesz długo i bezawaryjnie jeżdził :buttrock: Edytowane 6 Sierpnia 2006 przez Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi