markos Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Słyszałem wczoraj o tym w radiu i aż zaniemówiłem... kolejni motocykliści... [*] [*] Przykro mi... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 [*][*] coś często ostatnio słychać o tragediach, uważajcie na siebie i innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McGriff Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 [*] [*] ... I teraz oczywiście mądry ''lud'' będzie sie wymądrzał że to jak zwykle wina szalejących i nieobliczalnych motocyklistów, bo znajomy tak im powiedział, a wiadomości nikt nie obejrzy ani nie przeczyta :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 prawda jest taka, że pomimo iż faktycznie chyba debil projektował ten wiadukt, to jest tam ograniczenie do 50. przy takiej prędkości ten tir nie poszedłby bokiem....dwóch 25 latków.... chłopak i dziewczyna....[*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (*) (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 :( niech tam ten na gorze ma ich w swojej opiece.. Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysmci Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Bardzo przykra wiadomość. I ta świadomość, że praktycznie nie mieli szans uniknięcia wypadku. Nawet jakby jechali 50km/h, nawet jakby stali, nawet jakby mieli możliwość jazdy to tyłu...nieszczęśliwy splot wydarzeń i koniec życia, niezależnie od umiejętności panowania nad kierownicą. No chyba że katapulta ze spadochronem ale śmierci i tak się nie przechytrzy - oszukać przeznaczenia się nie da :(. Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez krzysmci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Niektóre komentarze pod wiadomością... Ręce opadają... To akurat "Dzieci Neostrady" w akcji - radziłbym się przyzwyczaić. Szkoda ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) To jest TRAGEDIA! współczuje rodzinie, bliskim... niech spoczywają w pokoju 2 ofiary i 3 cięzko ranna, nie wiem nie wiem co powiedzieć. Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez mierzwa2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dwa dni temu właśnie wracałem tamtą drogą z wakacji ......[*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Budzi to grozę. Nigdy nie wiadomo co nas spotka. W tamtym miejscu jest ograniczenie do 50, osobówką da się przelecieć z 70 ale trzeba uważać. Ten rusek z Tira, drogi nie znał i zdawało mu się że jak stoi 50 to dla niego pewnie z 80 z zapasem. Ci gonigrosze z Tirasów nie patrzą na nic, po głowie by przejechali żeby tylko zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi