Joe Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 czyli ta opcja odpada z uwagi na koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolekFJ1100 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) Same gaźniki od XJRy...to już koszty..hehe...a porównywalnie do starych gaźników czy zbierałaby sie szybciej??:wink:Pozdro Edytowane 28 Listopada 2006 przez wolekFJ1100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ludzie o czym w gadacie kupcie sobie zestaw do synchronizacji gaźników ok 400zł i chrzanić mechaniorów. Synhronizacja to żadne cuda na pewno się uda. :D Mój gsx chodzi jak trzeba i pali 5l na setkę a co do dymienia na czarno to przy ostrym dodaniu gazu to musi się pojawić dymek czarny byleby nie niebieski :) a jak go nie ma to może mieszanka jest zbyt uboga co grozi np wypaleniem zaworów lub nawet tłoków. A co do zalewania się gaźników to trzeba wymienić zawory iglicowe o po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATARIAN800 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witam wszystkich! Zastanawiam się czy ktoś jeszcze odwiedza ten temat. Zakupiłem FJ1200 kilka dni temu i chciałbym porozmawiać z ludźmi (najlepiej z Lubelskiego) którzy sa posiadaczami tej maszynki. Aktualnie jestem na etapie wymiany przedniej opony, którą zaraz mi zmienią w serwisie oponiarskim, lecz nie wyważą. Zastanawiam się czy warto od razu wymienić łożyska przednie w kole, koszt na allegro ok 70 zł. Z góry dziękuję za (p)odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Witaj. Nie sądzę żebyś tu znalazł czynnych użytkowników tej maszyny. Wbijaj na forum FJ/FJR. Łożyska jak są sprawne to nie ma potrzeby wymieniać. Koło wyważ, większy komfort. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATARIAN800 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Tommo - dzięki, już się zarejestrowałem, do napisania 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Fj ma 3 calową szerokość felgi z przodu więc opona się dziwnie układa. Który rok masz tej fj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATARIAN800 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Cześć Przemek, 1992 oponę chcę zmieniać w zakładzie oponiarskim, choć kolega mówi, ze jak załatwię tą "pastę" to da radę, i wyważenie też u kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi