orzech Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 oto pytanie do was zastanawiam sie nad GS i CB tok za ok 5000. niby GS tanszy ale Cb tez udalo mi sie znalezc w tej cenie ale to mnie troszke zastanawia czy nie jest jakas zajechana bo ceny stoja przy 7-8 kafli czyli pewnei GS zostaje jaki rocznik za to dostane w jakim stanie.kolejne pytanie do was czy ktos by mi pomogl cos znalezc jechac ze mna obejrzec bo niestety nie mam nikogo takiego.Myslalem zeby kupic cos od kolesi z tarnowskich. Jak myslicie co mam zrobic to bedzie moje 1 moto i mysle ze by bylo lepiej sprowadzic cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jesli mówimy o klasie 500ccm, to CB za 5kpln to będzie padaka... Nie brał bym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) Za 5000 zł CB moze być stara i pewnie dojechana (ale cuda sie zdazaja i mi niech nikt nie pi*rd*li :icon_rolleyes: ). Ja wolalbym wedlug mnie brzytszego, ale zadbanego GSa :) Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ktory rok szukac za ta cene ?? i oczywiscie jestem jeszcze zielony w kupnie motoru wiec dlatego jak by ktos mi pomogl to byl bym dzwieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Kumpel bedzie za jakis miesiac sprzedawal CBka za ok 5500 z roku 94 - stan bdb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a jakies szczegoly koniec sezonu to ceny chyba spadna troche ale po sezonie wiadomo trzeba kilka rzeczy wymienic masz foty?? przeslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja tez mam zamiar kupic CBke ale za okolo rok, poltora roku dopiero :/ No ale do tego czasu mysle ze CBki nie uciekna :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a moze chcialbys GSX-F ? za 5600 zl oddam... chcialbym sie przesiasc na cos wiekszego jeszcze w tym roku http://www.allegro.pl/item118319848_gsxf_gsx_600_f_.html link do aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 kup sobie bandita 400 :icon_rolleyes: a nie wciaz te gs 500 :/ czy wy nie potrzebujecie wiekszego przyspieszenia i wiekszej mocy z malych pojemnosci ?wybierzcie to co piekne czyli suzuki gsf 400 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 (edytowane) wybierzcie to co piekne czyli suzuki gsf 400 Dopóki części nie będa potrzebne :icon_rolleyes:. Poza tym nie każdy lubi wykręcać z silnika siódme poty, by ruszyć. Na dole momentu ni mo, a moc jest gdzieś tam wysoko, przy czerwonym. Nie ubliżając - kaffemiełka :). Edytowane 2 Sierpnia 2006 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A moze XJ 600S zamiast gjesa albo cebuli?? Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Albo ER5, ale to troche drozej :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Moim zdaniem zdecydowanie CB 500 ponieważ silnik jest wytrzymalszy od GS, a nie ubliżając GS to one wpieprzają olej przy większych przebiegach. Nie zastanawiało was nigdy że w ciagu kilku lat motocykle się starzeją a ich przebiegi są wiecznie młode... Bierz CB a co do ceny to szukajcie a znajdziecie.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamsey Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Chciałbym nieco nawiązać do chłopaków z "tarnowskich". Nie chcę oczywiście ich skreślać i każdy ma prawo zlekceważyć moją opinię na ich temat ale ja kupiłem od nich gs-a z 1994 pod koniec maja no i od 2 tygodni stoi u mechanika bo kapitalny remont silnika trzeba było robić :evil: Nie uniknione że to przypadek ale różnie to bywa ...Wybór należ do ciebie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Ja na twoim miejscu wybrałbym opcję: szukaj a dopiero po zasięgnięciu zawartej tu wiedzy przedstawil swoje konkretne pytania!!!!! a tak mamy 50-ty temat z serii GS czy CB ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi