Gościu Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 trzeci bieg był!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 gdzie byl ten 3 bieg ? e ?hehehehhehe 60tke niby ciagnie a mowiles ze do remontu bo pordzewiala i w ogole ehh, ile dales za te czesci do skrzyni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 no nie moge! jest tak jest se wałek zdawczy no nie! znajduje się on w srodku pomiedzy karterami! no na niego wchodzi pierwszy bieg czyli zebatka krecąca sie luźno na tym wałku! potem jest koszyczek który ustawia luz, pierwszy bieg, drugi bieg bo on zarówno nim jest i ustawia trzeci bieg! trzeci bieg jest na prawym karterze wbity w łozysko do tego wszystkiego dochodzi choinka! i oczywiście wodzik który wodzi ten koszyczek czyli ten drugi bieg! ten ów koszyczek posiada takie zęby! gdy te zeby zakleszca sie na pierwszym biegu wtedy jest jedynka itd.! juz bardziej nie da sie tego wytłumaczyć! aha jeszcze jedno na choince drugi ieg jest terz ruchomy zeby był luz i te inny biegi! a ile za to dałem to tak:choinka 56złkoszyczek 17złpierwszy bieg 9zł uf ciezko to wytłumaczyć jak ktoś nadal niewierzy ze taki silnik naprawde istneje to zapraszam na gg wtedy wyśle film z tym własnie silnikiem w rozbiórece! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Dobry wywod :-) ceny realne - ehh czesci do skrzyni sa drogie ja dalem za swoje 50 zeta :twisted: nie ma jak stawianie jawki na tylnym kole z luzem lancucha :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Czolem! cyphrius, nie denerwuj mnie! Ja mam silnik 175 ccm i nie moge za chiny postawic tego moto na gume :(.A Ty z 50 ccm dajesz rade :cry: :cry: :cry: :cry:.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 heh, moja guma byla dzielem w polowie z przypadku, ale Jawki zawsze byly mocne :-) Wierze ze jak popracujesz nad silniczkiem to Twoja WSK bedzie chodzila jak rakieta i 500 metrow na gumie bedziesz jechacl ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 uf ciezko to wytłumaczyć jak ktoś nadal niewierzy ze taki silnik naprawde istneje to zapraszam na gg wtedy wyśle film z tym własnie silnikiem w rozbiórece!Ja doskonale wiem że są takie 3 biegowe silniki :!: Zastanawiało mnie tylko jakim cudem masz 3 biegi dokupiwszy tylko 2, skoro wcześniej nie było w ogóle skrzyni.Jeśli ten trzeci już tam był to wszystko gra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 trzba było czytać od poczatku! trzeci biegł tam juz naszczescie był z łożyskiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manulo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ? trzeci biegł tam nie żebym się czepiał ale gdzie on tak biegł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ? trzeci biegł tam nie żebym się czepiał ale gdzie on tak biegł?? szukał czwartego :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 nieeeeeeee, ty sie wcale nie czepiasz. :( Ale tak swoja droga to na serio, robi sie nudne juz takie ciagle czepianie sie goscia (kondona). :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ale jaja napisałem biegł zamiast bieg! buahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!normalnie taka straszna literówka ze hej! dzieki Qler za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ludzka rzecz sie pomylić... dobrze ze tu (na 4um) niż na drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 ? trzeci biegł tam nie żebym się czepiał ale gdzie on tak biegł?? sorry ale skąd wźełeś ten cytat? bo ja takiego posta nie napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 trzba było czytać od poczatku! trzeci biegł tam juz naszczescie był z łożyskiem! nie czytasz co piszesz?? to jeszcze roztargnienie, ale mozliwe początki sklerozy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi