kaskader8 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam:czy jest to możliwe żeby honda 80ccm paliła 7l/100km? bo mi tak wyszło spalanie, co prawda daje po garach przewanie mam 9000 obrotów no ale bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Jak dajesz manetke na opór to co sie dziwisz? Ja też prawie non stop mam do końca manetke i moja DT 80 pali 6 - 6,5l / 100km pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) nie ma sie co dziwić...... mały wysilony silnik potrafi sporo wypić mi mbx oszczednie zmieszcze sie w 4 na 100 a jak mu daje po obrotach to powyzej 5 na 100..... jaki z tego wniosek?? Trza jeździć spokojnie..... :biggrin: Edytowane 30 Lipca 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Z jednej strony macie racje . Ale pomyslcie ktora 80 -tka pali az tyle.....7 L to pali kolgi KTM 140cmmjak otworzy manetke do konca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 nienarzekaj, mój chłonie minimum 9l/100 na piasku dochodzi do 18/l100 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Poprostu dwusówy takie sa, lubia sobie wypic i juz. Moja setka na wolnych obrotach jak spokojnie jeżdze pali 11l na 100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No to nie wiem jakim cudem moj mtx jest katowany na kole.leci 90km\h i pali 2,5-3,5 litra max!tyle tylko ze mam mebrane 2 listkow ą pewnie na oryginalnej pod 4 podejdzie ale w zyciu niewiecej.sprawdz uklad zasilania.gaznik-membrany czy wszystko gra :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 2t jest taki jak mu sie daje popalic to wtedy potrafi wciagnac moj rx ja mu dam tak mocniej to pali cos okolo 7 zalezy jakie podloze i jaki ma dzien :clap: nie wiem moze wywala ci paliwo moze masz dziure w baku rozgladnij sie czy nigdzie nie cieknie itd:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 mam to samo wlewam caly bak wstaje na drugi dzien rano a tu po odkreceniu korka i poruszeniu honda tylko huczy w baku nieiwem czego pali tyle co moj nissan primmera z silnikiem 1,6 :( :clap: ;) dodam ze moj mtx jest krecony do konca obrotow to jest tzw moja normalna jazda np po miescie jak sobie wyjezdzam polatac z nudow :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 kwestia regulacji? jak nazekasz na spalanie to daj mniejsza dysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 uwierz mi ze krecenie wysokich obrotow pochlania mniej paliwa niz powolna jazda na wysokich biegach gdy dajesz gas a moto nieprzyspiesza.napewno masz cos h*jowo ze az tyle pali no nie darady zeby az 7 palila tyle to palic cr125 no moze troche wiecej :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Heh, miałem podobną sytuacje, paliła mi około 8 litrów na 100km. Wyczyścilem gaźnik, wyregulowałem go, nowy filtr powietrza, ole do filtru, czyszczenie jakiś tam pierdół. I miałem wynik 6l na 100 km przy katowaniu :lalag:. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a nie masz czasem wydechu powgniatanego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskader8 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 a nie masz czasem wydechu powgniatanego?? mnie wszysko ok może jedynie rzeczywiście filtr powietrza przeczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi