Enduroboj. Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Ooo kurde to sie narobilo :biggrin: Hehe Gratuluje sprzeta i niech Ci sluzy jak najlepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Dzieki za gratki.Filu co do Ostródy to ja nie bede startował tylko polatamy sobie z koegami po trasie, a jak bedzie trzeba to pomożemy kolegom z 4um :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blazej_mtx Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Nooo Strzałek gratulacje :biggrin: Bardzo fajne moto. Czekam na fotki z jazdy! :) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratki strzalek :) piękne moto :biggrin: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 (edytowane) Hmm...jak jezdzi/dziala/lata tak jak wygląda to ..::massakra::.. !!GRATULUJE!!Duzo blota,wody,deszczu,piasku,żwiru...i w ogóle bezawaryjnego urzytkowania oraz cysterny paliwa!!pozdrawiam Edytowane 31 Lipca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratulacje mam nadzieje ze dasz sie przejechac swiezakowi oczywiscie bez szaleństw pozdro :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 No gratuluje, super sprzęt tylko pozazdrościć, najpierw klx, teraz exc 400, nie każdy ma tak fajnie :clap: jeszcze raz gratuluje maszynki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszEnduroboyz Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 I ja równiez gratuluje moto:)) widze ze lasy beda po orane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisso76 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 sprzecik bajka... i ja sie do niego przymierzałem.... ale poszedł... :clap: miłego uzytkowania... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 no no,gratuluje sprzęta :wink: ladna maszynka - niech sie dobrze sprawuje ;)tobie gratulujemy maszyny,a sasiadom wspolczujemy decybeli z tlumika jak nie lubia takich dzwiekow :( pozdro :clap: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Gratuluję konkretnego sprzęta! Ale czemu nie 450? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Gratuluję konkretnego sprzęta! Ale czemu nie 450? :lalag:Bo mnie nie stać. 400 też jest fajne i ten model był jednym z najbardziej udanyh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buli DR Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jakie spalanie ma taki KTM ?? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 jakie spalanie ma taki KTM ?? :(Tego jeszcze nie wiem. W weekend sie przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Tego jeszcze nie wiem. W weekend sie przekonam.a moze w przyszly weekend cie odwiedzimy w ostrodzie? co o tym myslisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi