Gremlas Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 http://www.smog.pl/wideo/2754/tym_razem_przezyl/ Sami zobaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Przypadek, fuks, chociaż miałem coś podobnego na rowerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Przypadek, fuks, chociaż miałem coś podobnego na rowerze. -pewnie tak, ale do tego zimna krew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajac Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Bzdurniejszego tytułu nie można było wymyślić. To dosyć częsty obrazek na wyścigach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
body Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Ten filmik ma juz 100 lat bo zamiast band jest siano ;) Ale filmik fajny :P pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 moze film i stary ale napewno dostarczyl emocje temu gosciowi. Zajac moze i czesty widok na wyscigach ale ja np.nieutzrymalbym sie na tym motocyklu, niewiem jak ty ale mysle ze tez nie, chyba z masz na tyle doswiadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinobi Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Możecie mnie oświecić i napisać jak da się zapisać ten plik z filmem ( o ile się da), bo mam niski transfer i praktycznie nie da się go oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 29 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Sprubuj poszukac w plikach tymczasowych jesli nie bedzie to sie go nie da zapisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 (edytowane) Nie wiem, czy mnie oczy nie zmyliły, ale motocykl podczas tych akrobacji nie zmienił prędkości, więc wnioskuję, że koleś potrafi pracować dłońmi na poziomie przynajmniej takim jak neurochirurg ;). Edytowane 29 Lipca 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Więcej szczęścia niż czegokolwiek. Kiedyś widziałem coś na podobe tyle że gość tak latał na wirującym moto że chwilami nogi miał 2 metry nad ziemią i cudem na niego wskoczył,a raczej wrzuciło go spowrotem na siodło ;) Ale tak to jest że ktoś musi spać żeby inny mógł się utrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Napewno miał dużo szczęścia, ale umiejetności nie miał mniej. Gdyby zwolnił to by pewnie glebę zaliczył bo koła działają jak żyroskop i przy wiekszej prędkości łatwiej jest utrzymać motor w określonych pozycjach - koleś napewno to wiedział, bo chyba nie jest amatorem jak jeździ na wyścigach :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlekosh Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 ten filmik jest starszy odemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) nieźle http://www.youtube.com/watch?v=YTg8ZLJ2kJQ&search=DISMOUNT Edytowane 30 Lipca 2006 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 dobry, ale widac że umiejętności to on ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ups....A ten pierwszy, nieźle, nieźle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi