diabel Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) DiboS60 ja tez mam filmiki w formacie MOV to wysylac czy nie bo ja tego konwertowal nie bede bo mam kompa z przed wojny i on podczas konwertowania na mpg sie strasznie tnie, a i nie wiem czy jest sens bo mam 2 filmiki z jazdy w terenie, a filmik ze stuntem mial byl dopiero za jakies 4 dni bo kumpel ktory smigal pojechal na biwak Pozdr. Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez diabel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 istnieje takie cos jak Win Rar ;] wiec do dziela.Markos no nimam jak bo mi movie maker tego nieczyta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 NIe wiem, czy zdąże... praca, a w sobote wyjeżdzam... Chyba nie dam rady... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonek_BP Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 A musi byc z głosem,filmik to może i ja bym coś nagrał :D:D MOPge nagrać z głosem bądź tez bez :crossy::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 CZelkam na was mam juz material Chelm-riders,rezurection riders,czapli,pasia,Hormona.od wszystkich mam zgode na uzycie tylko nie mam pasia gg kto ma?;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawca_narządów Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Mozna jesze wysyłac? Znalazł bym kilka filmików z moim motorkiem i kumpla :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Właśnie dotarlem moto, jutro regulacja i łycha....moge dodac jakis filmik czy juz dosc materialu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Hehe Dibo juz nie przyjmuje materialu bo film skonczony ale z blizej nie okreslonych powodow film jeszcze (chyba) nie zawital na forum ;) Jak narazie to widzialem ten film u mnie na dysku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 ruszamy z nowa edycja??????????kto by zmontowal?ja moge ale dopiero po formacie, a niewiem kiedy to bedzie.:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Mysle iz ruszymy na nowy sezon znowu z takim pomyslem.Tym razem bierzemny filmy od kazdego z forum.Bedzie stunt,Cross wszystko.Mysle ze najlepiej jak moderatorzy zaingerują:icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 dibo to moze juz pomalu zacznij zbierac filmiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 jak przyjdzie odwilz to sie pierdyknie nowy temat;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Widze że temat nieco ucichł...To jak z tym filmem?? Poda ktoś link do starej edycji? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Archeolog :P (w przyszlosci chce zostac) Ale ciesze sie ze go odkryles Włodi bo z tego mozna jeszcze coś zrobić:icon_razz:ja Umiem obrabiac filmy ale szukamy profesionalisty i wtedy temat mógłby odżyć!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 http://www.filmiki.swiatmotocykli.info/vid...unt_poland.html to link do tego filmu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi