markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) Dobra, błąd walnąłem w poprzednim poście, on nie kręci wmv, tylko mov. ale pewnie wszystkie cyfrówki tak mają, to ja to zostawiam w tym formacie i wrzucam na serwer, jak narazie dam tylko kawałek, potem reszte filmów i jeszcze ze jak skonczy padać to cos dokrece, jak sie film wgra, to dam na linka... ;P A Dibo ile już masz filmików?? Sporo?? No i jest 1 kawałek z glebą na sqterze, tylko trzeba kogo innego do kręcenia znaleść, bo ten typ za bardzo ręką rusza i obraz skacze... ;/ http://rapidshare.de/files/29114911/glebas...MARKOS.MOV.html Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) heheh no niexle ktoś na tym sqcie jeździ...tak umiejętnie( a myślałem że jak ktos squtem jeździto się nigdy nie pobrudzi :)). ten gość z kamerką to prawdziwie nie Spilberg ale za to jakośc dobra Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 (edytowane) :) Sqter ma niecałe 2 tygodnie. HEHE A jakośc dobra, bo to w koncu mój aparat. ;):D Zaraz wgram reszte filmów... dzisiaj pada, wiec nic nowego nie nagram... ylko w***wia mnie moja siostra, głupia przylazi co chwile, dobiera sie do kompa i zrywa mi połączenie, juz 4 raz to zrobiła.... P.S. Marta, liczymy, że Ty też cos nagrasz, a nie same samce... ;) ;) Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez markos16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Sama sobie ? Kurrcze ciężko będzie :) haha Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 nie, ktos Tobie... HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Moja koza w akcji ... http://rapidshare.de/files/29130375/cz1.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Drugi kawałek... Qrde serial w odcinkach wam zapodaje. tym razem jazda na moto obok moto butami po asfalcie... :) odradzam próbować w nowych butach, bo szybko podeszwy sie koncza... http://rapidshare.de/files/29139520/Jazda_...MARKOS.MOV.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Czym Wy otwieracie ten format mov. ?Mam : Movie Player And Subtitles Editor, Media Player Classic, Windows Media Player i żaden z nich nie chce tego otworzyć. Tylko sam dzwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 .mov to przez Quick time'a pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Quick Time Alternative, Real player. Obydwa dostępne na www.underpl.org . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Dokładnie tak... Quick Time... :) Już 40% nastepnego filmu na serwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 to jakaś wjększa produkcia jak tyle się ładuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil07 Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ok dzięki, ściągnełem i wszystko łądnie chodzi ;) P.S. Ładną glebe miał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dobrze że w błocie bo jak na twardej to szkoda plastików. ( a i tak pewnie mocnie nie są) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dobrze że w błocie bo jak na twardej to szkoda plastików. ( a i tak pewnie mocnie nie są) ;)Nic sie mu nie stało. ;) umyliśmy i po sprawie... :) A conajmniej kawałek materiału do filmu jest. HEHE Może dzisiaj troche wieczornej i nocnej jazdy pokrece, też ciekawie może wyjśc... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi