majara Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 gratki gratki :biggrin: :) jeszcze nowszy od mojego...pozdrówki :D ;) P.S. napisz chociaz jeszcze ile dałes :crossy: :flesje: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratulacje nadbytku!! Ja też od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Kawy ER6N. A prawka jeszcze nie mam na motocykl i ściemniam jeżdżąc po okolicy:). Dziś mam teoretyczny, a praktyka pewnie za jakieś 3 tyg. Mam nadzieję, że zdążę pośmigać na legalu jeszcze w tym sezonie Pozdrowaśki i do zobaczyska na drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Gratulacje!!Przede wszystkim dobry silnik, z długą historią, coś co naprawdę się udałojapońcom.Pamiętaj o sprawdzeniu luzów zaworowych (regulacja płytkowa).Trochę mnie dziwią problemy z gażnikiem po takim przebiegu.Powodzenia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobieś Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Pogratulować tez czaje sie na gs 500 bo to fajna maszynapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 to i ja się przyłączę do gratulacji :) chyba większość z nas to przeżyła więc wiemy co czujesz ;) super, że udało CI się wyhaczyć dobre moto. Teraz w drogę...tylko nie zapomnij, że śpisz ciągle w domu i czasem powinieneś coś zjeść :lalag: Prostych zakrętasów i gumowych drzewek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzabor Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Gratulację. Miłego śmigania na GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Cieszę się Twoim szczęściem i życzę jak najwięcej radości z nowego nabytku, coby Ci banan z gęby nigdy nie schodził! :lalag: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Uff, prawko odebrane, rejestracja zdobyta, opłacone OC :evil: Tylko wsiadać i jechać ;-) I co mamy? Po miesiącu upału, słońca i pogody tropikalnej akurat dziś MUSI LAĆ DESZCZ!!! A ja muszę przejechać całą Warszawę. Nosz :evil: :evil: :lalag: Co byście zrobili na moim miejscu? Jest opcja, że doświadczony kolega podprowadzi mi go pod dom. Napalenie na jazdę to jedno, ale śliska ulica to drugie. Psiamać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A zdobywanie doświadczenia to trzecie. Choć po Warszawie lepiej się nie pchać w te korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 I co mamy? Po miesiącu upału, słońca i pogody tropikalnej akurat dziś MUSI LAĆ DESZCZ!!! A ja muszę przejechać całą Warszawę. Nosz :) :P :icon_mrgreen: Co byście zrobili na moim miejscu? Jest opcja, że doświadczony kolega podprowadzi mi go pod dom. Napalenie na jazdę to jedno, ale śliska ulica to drugie. Psiamać :icon_razz:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...25entry685225 Kiedyś nie mogłem się powstrzymać od jazdy w paskudną pogodę (nie była to co prawda pierwsza jazda, ale jedna z pierwszych danym motocyklem) - dupsko swędziało po miesiącach (a właściwie latach) abstynencji motocyklowej - i gorzko tego pożałowałem. A zdobywanie doświadczenia to trzecie. Choć po Warszawie lepiej się nie pchać w te korki.Dziś miałem do załatwienia sprawę na pl. Bankowym. Podjechałem skuterem do metra, a dalej komfortowo po szynach do stacji Ratusz, żeby zaoszczędzić sobie użerania się z katamaraniarzami niepotrafiącymi płynnie jeździć w deszczową pogodę. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja tez dzisiaj zarejestrowalem moto, a tu leje jak diabli. Heh, moze jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No stary, naprawdę szczerze gratuluję i zazdroszczę :banghead: Tak się rozpisywaleś o swoich obawach, motorowerach itd. - a tu taki motocykl :buttrock: Pisz koniecznie, jakie wrażenia z jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi