fv Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Zakupiłem dziś wspaniały motocykl! Suzuki GS 500 rocznik 2000. Przebieg 11tys (autentyk). Motocykl jest w stanie salonowym. Nówka sztuka, nieśmigana, jeżdżona przez kobietę turystycznie. Wszystko to sprawdziłem wraz z kolegą. Nie ma się do czego przyczepić! Jednej ryski nawet nie ma! Większość części jeszcze błyszczy nowością, bo był cały czas garażowany. Jedyny mankament: gaźniki do regulacji. Je dy ny! Po tylu miesiącach marzeń, walki z samym sobą, odkładania kasy, dylematów co kupić... Nareszcie jest mój! Sam nie wiem czemu jestem taki spokojny. Może za dużo szczęścia na raz? W piątek prawko, w środę motocykl ... I to jaki motocykl! Biały kruk, GS 500 w stanie idealnym - a podobno takich nie ma ;-) Wciąż niestety stoi u poprzedniej właścicielki, bo muszę go jakoś przetransportować do siebie. A prawka jak nie było tak nie ma :) Cóż mogę rzec? TE WSZYSTKIE DROGI KTÓRE OGLĄDAŁEM DOTĄD Z AUTOBUSU, TRAMWAJU CZY POCIĄGU BĘDĄ WRESZCIE MOJE! FREE AS A BIRD!!!! Do zobaczenia na trasie, w klubach, na zlotach! Gdyby nie Wy, pewnie by tego nie było! Wielkie dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 To super, że udało Ci się wyrwać taką niezłą maszynke :) Masz może jakieś fotki moto? Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 No to super, że udało Ci się trafić igiełkę...Gratulacje :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarus Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Gratulacje ;) z tego co piszesz to naprawde dobry egzemplarz, oby Ci służył jak najdlużejGumowych drzew :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fv Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Masz może jakieś fotki moto?Zrobię i tu opublikuję, jak tylko trafi do mnie ;-) Powiem tylko, że kolor jest niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Nic tylko czekać na moto i jeździć :) Fajnie musi wyglądać w tym kolorze ;) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mary Lou Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Nic tylko czekać na moto i jeździć :) Fajnie musi wyglądać w tym kolorze :D :D No niebiescutki GS 500 musi wygladac niebiansko ;) koniecznie prosimy o fotki :wink: Gratuluje udanego zakupu :P aby ci sluzyl :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Ale ostatnio wysyp tych GSów na forum ;):)Nic tylko pogratulować i życzyć udanego sezonu :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Fajne poczucie że niedługo będziesz mial coś swojego i niezależność totalną .....przyjemnej przygody z nowym nabytkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Wiem co czujesz. Sam to przeżyłem kilka miesięcy temu. I ciągle przeżywam... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Gratulacje. Ja motor też już mam, ale niestety nie mam prawa jazdy, a wtedy wszystkie drogi też będą moje [na razie tylko osiedlowe...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Gratulacje!!! :D :D :P Jak w stanie idealnym, to dłuuuugo ci posłuży. A z transportem to może na przyczepkę i do domu. Tylko zabezpiecz go pasami żeby się nie porysował. :) ;) Szerokiej drogi, dużo zakrętów i wspaniałej przyczepności. :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocyk87 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Gratulacje!!! Niebieska Gs'ka prezentuje sie czadowo...nic yno hasać;) Pozdro i do zobaczenia na trasie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 albo zapytaj kumpla który ma prawko czy by nie mógł z tobą na nim przyjechać ;) Gratuluje zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 gratulacje, noi kolejny GS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi