Andon13 Opublikowano 26 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 byles u Pawla i Jacka na jasieniu? zawiecha przypadkiem nie jest krzywa??Byłem, ale lagi robiłem gdzie indziej. Podobno są proste. Narazie wymienie łożysko, a póżniej bede kombinował dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Byłem, ale lagi robiłem gdzie indziej. Podobno są proste. Narazie wymienie łożysko, a póżniej bede kombinował dalej :) Jak to RYŻY mówi "JAK PUŚCISZ KIEROWNICE I JEDZIE PROSTO TO WSZYSTKO JEST OK" ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak to RYŻY mówi "JAK PUŚCISZ KIEROWNICE I JEDZIE PROSTO TO WSZYSTKO JEST OK" ;)Więc jak to mówi Ryży - wszystko jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adizx9r Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Mialem cos takiego w moim moto niedawno ale skonczylo sie tragicznie. najpierw cos mi zaczelo pukac w czasie jazdy i tak pukalo ale tylko do ok 40 km/h, potem na dziurach zaczelo cos dzwonic delikatnie, posprawdzalem wszystko z przodu i wygladalo ze jest ok, wybralem sie we wtorek do zakopanego i na zakopiance w korku do tego calego pukania i dzwonienia doszlo pulniecie przy naciskaniu hamulca, a skonczylo sie to tak ze moto mi wypadl z zakretu przy ok 70 km/h i wyglada teraz tak: http://www.bikepics.com/members/adizx9r/99zx9r/ Myslicie ze przy takiej predkosci przy uderzeniu w barierke energochlonna mogly polamac sie rury teleskopow ?? Policja przyjela ze za sztbko jechalem w zakrecie :] i to moja wina. Aha, moto mial juz jakis wypadek u poprzedniego wlascicela w niemczech ale nie wiem czy slizg czy cos powaznego. Co o tym myslicie ?? aha, sory za bledy ale pisze tylko jedna reka bo druga zadrutowana ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambo54 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 co do pukania to polecam naładowanie smaru, zwykłego nawet łt43, byle by był mineralny i wpakowanie go te jaremka od zacisków hamulcowych az wycieknie. nadmiar zdjać. powinno przestac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 co do pukania to polecam naładowanie smaru, zwykłego nawet łt43, byle by był mineralny i wpakowanie go te jaremka od zacisków hamulcowych az wycieknie. nadmiar zdjać. powinno przestac OT Rambo, zmienilbys ten ohydny awatar :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 To by mialo sens przy systemie z plywajacymi zaciskami, a nie z plywajaca tarcza. Poza tym nie kazdy smar tam sie uzywa. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 W koncu doszedlem do tego co puka... Wiec jak to powiedzia znajomy wyrobily sie tulejki trzymajace zacisk na swoim miejscu :clap: I tu mam kolejne pytanie: Czy da sie wymienic te tulejki i czy w zestawie naprawczym do zaciskow hamulcowych takowe sie znajduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flisert Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 To by mialo sens przy systemie z plywajacymi zaciskami, a nie z plywajaca tarcza. Poza tym nie kazdy smar tam sie uzywa.Adam M.rzecz w tym ze w f3 nie ma plywajacej tarczy tylko zaciski. :clap: Mam dokladnie to samo wiec chetnie bede sledzil temat. Powtarzam wiec pytanie -Czy da sie wymienic te tulejki i czy w zestawie naprawczym do zaciskow hamulcowych takowe sie znajduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Komplet naprawczy do zacisków na dwie tarcze kosztuje 106zł (do f3). Kobieta w larsonie nie umiała mi powiedziec co znajduje sie w zestawie :clap:PsOtworzyłem nowy temat z pytaniem o zestaw naprawczy bo do tego tematu pewnie juz nikt nie zagląda.Dla zainteresowanych:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=54244 Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Andon13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi