Volks Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 Gratulacje stary, jestes wielki ;) Jak widac wszystko da sie zrobic, licza sie chęci i miłosc do motocykli :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 31 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Ej sorry ziom, ale gdzie te zdjęcia? Za Chiny nie mogę znaleść a bardzom ich ciekaw! A tak w ogóle to :D ;) :flesje: :biggrin: ZŁY BOB :) foty będą w relacji ŚM, a dla niecierpliwych jest link: http://www.mz-club.pl/viewtopic.php?t=3607tyle, że trzeba się tam zalogować. jak chcecie, to niech ktoś założy dyżurne konto i udostępni login i hasło. umieściłbym je (fotki) i tutaj, ale żeby na tym 4-um je wstawić, to chyba tylko z innej strony, a tam udostępniają miejsca na serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 rowniez sie podpinam, jestes wielki.... :clap: pozdrawiam Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 podłączam sie do gratulacji :clap: PSpojawiasz sie kiedykolwiek w łodzi, bo moznaby sie zgadać w iron horsie i poopowiadałbyś trochę i fotki pokazał, a w środy trochę osób z nami lata i pewnie chętnie by posłuchali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 no to ja już wiem czego chcem :lalag: POZDRO & 3maj tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi