Grzegorz.mtx Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Wydarzyył sie wypadek we władysławowie motocklista wbił sie w samochod tak słyszałem od okolicznych ludzi zdarzyło sie to koło mojej chaty. słyszałem syreny karetek!! ale wiecej nic nie wiem!! jak ktos cos wie to niech da znac!! Ja równiez jak cos sie dowiem to opisze!! Równiez dzis potrocono motorowerzyste u mnie w miescie !!! :)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Warszawa 23 lipiec 2006: G0orąco jak cholera, ide po piwo do lodówki. Kto następny? Robimy łańcuszek! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaRo Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 ?? - co kuź*a?? Ludzie, jest gorąco ale przystopujcie troszkę - pomyślcie, a potem piszcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weterynarz Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 ruch na tej drodze i w mieście okropny byłem w sobote na półwyspie ,naprawde trzeba uważać ,ludziska jeżdżą jakby byli sami na drodze i dotego jakby ciągle im się spieszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Warszawa 23 lipiec 2006: G0orąco jak cholera, ide po piwo do lodówki.Kto następny? Robimy łańcuszek! :) Warszawa 24 lipiec 2006 ku*wa wciąż gorąco... ;) ;) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 lubin 24 lipiec 2006 słońce, chmury, słońce, chmury, słońce, chmury. jak w kalejdoskopie. idę na piwo do kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Razem z Andonem przejeżdżaliśmu koło miejsca wypadku, ale to chyba skuter był, tak przynajmniej po pozostalościach wywnioskowalam. Jakiś samochód stał, ale on się w niego nie wbił tylko w barierkę, obok stał chłopak strasznie poobijany, palił fajkę więc chyba ogólnie zdrowy..... to tyle co mi wiadomo na ten temat ps. Gdańsk 24 lipiec chmury, ale taka parówka, że nie idzie wytrzymać :) Edytowane 24 Lipca 2006 przez PTASZYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 W tych wszystkich miastach typu Władysławowo, Jastrzębia itp. wypożyczalnie skuterów są co 20 metrów. Byle kto może to wypożyczyć więc się wcale nie dziwię że dochodzi do wypadków. Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz.mtx Opublikowano 24 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Słyszałem ze auto zkrecajace na własną posesje zajechało hamsko droge 2 cruiser-ą oba wychamowały ale jeden wywalił motor a pasazerka jest w szpitalu w stanie ciezkim!! Motórzysci podobno jechali przepisowo!! Strach jezdzic mnie w zeszłym roku potrącił koleś ciezarówką na moim MTX-ie i od tej pory mam takie cos ze nie pcham sie w tłok-Off road itp. kolesie w samochodach na nas wogule nie uwarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) A może tak zamiast pisać w kółko o czym to Ty nie słyszałes to wziąłbyś słownik i powtórzył zasady ortografii? Nie lubie plotek i niedomówień. Fakt faktem ,że wypadkowy temat nieciekawy dla nas , ale nie zachowujmy się jak plotkujące baby , jeśli nie widziałeś naocznie tylko usłyszałeś od kogoś może nie pisz. Jakoś Ptaszyna ( i Andon) widzieli coś zupełnie innego niż opisałeś w pierwszym poście.Pozdro! Edytowane 24 Lipca 2006 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W tych wszystkich miastach typu Władysławowo, Jastrzębia itp. wypożyczalnie skuterów są co 20 metrów. Byle kto może to wypożyczyć więc się wcale nie dziwię że dochodzi do wypadków.Tu masz racje.Moze nie co 20 ale są.Byłem w tym roku na Rozewiu do Władka było pare km wiec zanim doszedlem byly chyba ze 3 takie wypozyczalnie. Najgorsze jest to byle kto moze na tym jezdzic.Najbardziej przerazil mnie widok dziecka na skuterze.Na moje oko mial moze z 8 lat bo ledwo go bylo widac ;/ i skuter z wypozyczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz.mtx Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Przemek pbs co ty chcesz od mojej pisowni!!! A na począdku napisałem ze tego dnia były 2 wypadki a ta cała ptaszyna i aldon najwyrazniej widzieli inny wypadek ktory ja opisuje!!! Tak trudno to zrozumiec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) Grzegorzu.mtx, nie żebym się chciał do ciebie przypieprzać ale, skoro już inni zaczęli, to dorzucę coś od siebie :icon_rolleyes: : nie używasz przecinków, składnię masz cienką jak żebro bakterii, ortografia cierpi, jesteś niekonsekwentny w kwestii używania polskich znaków - generalnie - chu*owo się czyta to co piszesz. A przecież można to napisać tak, żeby się czytało łatwo i przyjemnie. :icon_mrgreen: Wydarzył sie wypadek we władysławowie motocklista wbił sie w samochod tak słyszałem od okolicznych ludzi zdarzyło sie to koło mojej chaty. słyszałem syreny karetek!! ale wiecej nic nie wiem!! jak ktos cos wie to niech da znac!! Ja równiez jak cos sie dowiem to opisze!! Równiez dzis potrocono motorowerzyste u mnie w miescie !!! icon_sad.gif( Słyszałem ze auto zkrecajace na własną posesje zajechało hamsko droge 2 cruiser-ąoba wychamowały ale jeden wywalił motor a pasazerka jest w szpitalu w stanie ciezkim!! Motórzysci podobno jechali przepisowo!! Strach jezdzic mnie w zeszłym roku potrącił koleś ciezarówką na moim MTX-ie i od tej pory mam takie cos ze nie pcham sie w tłok-Off road itp. kolesie w samochodach na nas wogule nie uwarzaja Edytowane 25 Lipca 2006 przez Mikosław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Przemek pbs co ty chcesz od mojej pisowni!!! A na począdku napisałem ze tego dnia były 2 wypadki a ta cała ptaszyna i aldon najwyrazniej widzieli inny wypadek ktory ja opisuje!!! Tak trudno to zrozumiec!!!Po pierwsze primo - jak nie umiesz pisać po Polsku, to przynajmniej uzywaj Worda (w twoim przypadku niezmiernie sie przyda). (skręcający, hamować, w ogóle)Po drugie primo - naucz sie czytać! Myśle że to podstawa na jakimkolwiek forum. (Ps Nie jestem Aldon!!!)Po trzecie primo - niepotrzebnie siejesz głupie ploty. Nie byłeś, nie widziałeś - nie komentuj (proste!)I po czwarte (już ostatnie) primo - Czy możesz mi wyjaśnić co miało oznaczać stwierdzenie "cała ptaszyna i aldon"? Bardzo mnie to ciekawi? Powiem Ci tylko jedno bo jesteś tu nowy - szanuj innych użytkowników forum, a oni bedą szanować ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Drętwota szerząca się na tym forum mnie przeraża. Na każdym kroku ktoś czepia się kogoś innego. Bywa i tak, że układ i treść postów zaczyna przypominać rozmowę przez komunikator tekstowy - rozmowy nie zwiazanej już z tematem. Ja rozumiem, że pewien poziom na forum obowiązuje, ale po co emocjonować się tym, że ktoś wali byki w swoich wypowiedziach. Widocznie jeszcze ma czas, żeby nauczyć się pisać properly. Proponuję się udać na Forum Miłośników Ortografii, Fleksji i Frazeologii Etc o ile takowe istnieje. Co do kwestii wypadku - wypadki się zdarzają. Nie widziałem - nie wiem co sie stało. Do Marty - skutery są dla każdego, nie trzeba mieć "nalotu", żeby na nich bezpiecznie śmigać. Wypożyczenie takiego pojazdu nie posiadając karty motorowerowej lub dowodu osobistego (równoważne z ukończeniem 18 lat) jest rzeczą niemożliwą. Zastanowiłbym się bardziej nad sensem darmowego wydawania kart motorowerowych - bez egzaminu. Także kwestia "dobrych tatusiów", którzy dają pojeździć dzieciakom woła o pomstę. Pozdrawiam, Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi