fv Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 YES! YES! YES! :lalag: Zdałem dziś prawo jazdy na motocykl w Warszawie na Odlewniczej! To był mój pierwszy raz ;-) Jestem szczęśliwym człowiekiem! Szampan mrozi się w lodówce a ja upajam się poczuciem, że coś osiągnąłem :biggrin: Chciałem podziękować Piotrkowi, Adamowi i Tomkowi z Pro-Motor za świetną szkołę jazdy. Dziękuję także Wam, za świetne wskazówki i informacje. Dziękuję również mojej dziewczynie, która była dziś ze mną na egzaminie. Opiszę może pokrótce ;-)Oczywiście zapomniałem dotknąć lusterek na placu, ale przed miastem się poprawiłem i chyba dzięki temu nie oblałem.Przy pierszym skręcie (przez tory tramwajowe) miałem przygodę z samochodową L-ką. Po prostu stanęła na torach. Czekałem aż ruszy przed skrzyżowaniem, ale jak ruszyła to i ja. Myślę sobie, że już nie zdałem, ale też nie chciałem stać na torach i po prostu stanąłem obok ich samochodu. Uff, nic w słuchawce.Potem na jednym ze skrzyżowań jakiś palant na ścigaczu wyprzedził mnie z hukiem po prawej wciskając się między mnie a rowerzystę. Mało nie przypieprzył w zawracającego kawałek dalej puszkarza :clap: Przed wjazdem na trasę toruńską jakiś koleś odkręcił szybkę i podpuszczał mnie, żebym uciekł egzaminatororowi ;-)Reszta była prosta.Jak usłyszałem że zdałem, to dopiero zobaczyłem w jakim jestem stresie, bo nie byłem w stanie zdjąć rękawiczek, żeby uścisnąć dłoń egzaminatora. ALE ZDAŁEM! YEEEEEEES! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoko Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje!Teraz juz bezstresowo i legalnie :biggrin: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Przed wjazdem na trasę toruńską jakiś koleś odkręcił szybkę i podpuszczał mnie, żebym uciekł egzaminatororowi ;-)Reszta była prosta.To znaczy??? Uciekłeś ? hehehehe :biggrin: Gratulacje!!! Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.puniszman Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratuluje!!!siemkazdawałem dzisiaj na prawk ale autemo z placu wyjechałem poprawiałem tylko łuk bo do przodu jadąc stonołem za daleko od słubków(słabe wyczucie) pod górke bez problemu...puzniej misto przy ruszania zapiszczały opony:P ale nic nie powiedział,jakos po jedziłem wszystko ok i domnie no to zaparkujemy tyłem równolegle no to ok jade i nagle czuje ze kraweznik jebnołem 2 pruba stanołem ok ale okazało sie ze za daleko od kraweznika:/ potem jescze nie usłyszałem ze chce zebym w lewo skrecił(na 2pasmowej drodze przy swiatłach) juz byłem blisko swiateł a on domnie ze muwił ze w lewo to ja migacz zmieniłem pas i skreciłem i domnie ze juz powienienem prosto jechac a nie po ciogłej lini... ehh ale potem pojezdziłem chwile i wrucuiłem na plac...dodam ze uczyłem sie jezdzic corsą a zdawałem yarisem nowym i stąd te piski opon :clap: (sorki za błedy...)moze w pazdzierniku sie uda a 7 wrzesnia motorem prawko robie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratuluje! Za rok też czeka mnie ten stres :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August~VF1000 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratuluje i życze Ci bezawaryjnej jazdy i bardzo bardzo przyjemnej :clap: No to teraz czekaj na wydanie prawka i w trase :biggrin: Tylko nie szalej :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje i szerokiej drogi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 No to wielkie gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 GRATULACJE-szerokiej drogi i prostych zakretow :biggrin: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje :clap: Ja zdaje 07.08... zobaczymy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 I ja sie musze pochwalić Dzisiaj o 13:50 powiedział sakramentalne - "zdane"Ze mna zdały również 4 osoby wiec Mamy nowych pięciu - :biggrin: Ale jak już pisze to obiło mi sie o ucho ze mozna na stronie internetowj podobno sprawdzić sobie na jakim etapie jest drukowanie prawa jazdy, oczekiwanie i td... Czy to w ogóle prawda- Moze macie adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junak40 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratulacje-szerokich gościńców i uwaga na debilnych katamaraniarzy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Ale jak już pisze to obiło mi sie o ucho ze mozna na stronie internetowj podobno sprawdzić sobie na jakim etapie jest drukowanie prawa jazdy, oczekiwanie i td... Czy to w ogóle prawda- Moze macie adres?proszę bardzo: https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 fv nareszcie :clap: bo srales sie lokrutnie :clap: teraz kupuj moto i do zobaczenia w trasie :biggrin: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Gratuluję :clap: Ciesze się że mamy Cię z głowy :clap: To miło gdy absolwenty dbają o statystykę :biggrin: Koniecznie pokaż się na placu na własnym motocyklu.Tomek Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi